НАЧАЛО ЗДРАВЕ Преборила рак в четвъртия етап от развитието му

Преборила рак в четвъртия етап от развитието му

6508
0
Преборила ракa в четвъртия етап от развитието му
Преборила ракa в четвъртия етап от развитието му

Кандис Мери Фокс била шокирана, когато лекарите й казали, че има рак на щитовидната жлеза, който се е разпространил към други органи. Според техните изчисления й оставали само пет години живот.

31-годишната жена, отказала химиотерапията. Вместо това променила ежедневното си хранене. Приемала по три ананаса на ден. Също така грейпфрут, лимон, папая, ябълки, киви и банани.

В рамките само на шест месеца, ракът, който бил в четвъртата фаза на развитие изчезнал. Смаяните доктори потвърдили, че тя е напълно излекувана.

– Отървах се от рака. Научих, че бромелаин от ананас, киви и папая разтварят протеиновия слой, който се образува около раковите клетки. Протеините в продуктите от животински произход “хранят’ рака. А, когато се храня в големи количества, енергията ми е насочена към смилането на храната и не позволява на тялото да се излекува.

– Хранех се с плодове, което ми помогна да преодолея рака в рамките на шест месеца. Вече нямам рак, за което съм много благодарна.

На красивата Кандис през 2011 г. й била открита бучка над лявата ключица, и констатациите показали, че е рак на щитовидната жлеза. Въпреки терапията, ракът се е разпространил към черния дроб и шията. Предракови клетки са открити и в белите дробове. Лекарите прогнозирали не повече от пет години.

Те й казали, че трябва да започне химиотерапия, но Кандис отказала.

Тя загубила най-добрия си приятел – Джейми (31) и братовчед си Франки (13) от рак, и за смъртта им допринесла химиотерапията, тъй като отслабила телата им.

Британката Кандис, която тогава живеела в Австралия, си спомня онова време:

– Имах избор да започна химиотерапия или да променя начина си на хранене. Започнах да ям много плодове, понякога бях седем дни само на плодове.

Спряла да използва химическа козметика. Отказала цигарите и взела мерки за намаляване на стреса в живота си.

– Стреса, химикалите и животинските продукти “хранят” рака, затова ги спрях.

След шест месеца под строг контрол и наблюдение, ракът почти изчезнал.

Онкологът Марк Симон, директор на Института за научни изследвания, казва:

– Храната, заедно с редовната физическа активност играе важна роля за доброто състояние на човека. Плодове като ананас съдържат бромелаин, който е известен с това, че има добър ефект срещу рак.