НАЧАЛО ЗДРАВЕ За 3 седмици изчистете организма от натрупаните токсини – трябват ви само...

За 3 седмици изчистете организма от натрупаните токсини – трябват ви само 2 съставки

0
За 3 седмици изчистите организма от натрупаните токсини - трябват ви само 2 съставки
За 3 седмици изчистите организма от натрупаните токсини – трябват ви само 2 съставки

Известно е, че за профилактика и оздравяване на много заболявания е достатъчно да се почистват червата от слуз, фекални натрупвания и паразити.

За 70 години живот през нашите черва минават 100 тона храна и 40 000 литра течности, което води до заключението, че в стомаха се отлагат 1 кг. фекални натрупвания и токсични отпадъци.

Те тровят кръвта ни и нанасят големи щети на нашия организъм. Честата поява на затвор (запушване), нарушен метаболизъм, диабет, наднормено тегло, заболявания на черния дроб, лошо състояние на кожата, косата и ноктите са признаци на нечисти черва.

С помощта на кални бани може да се почисти само малка част от дебелото черво, 40-50 см., а лечението на пране на червата с помощта на апаратура продължава дълго и не е безопасна за чревната микрофлора.

Яденето на 1-3 супени лъжици брашно от ленено семе в рамките на 3 седмици, напълно чисти дебелото и тънкото черво от дългогодишния секрет, фекални натрупвания, паразити и напълно запазва чревната микрофлора!

Този метод позволява бързо нормализиране на теглото и изгаряне на мастните натрупвания. Има положително въздействие върху регулирането на метаболизма. Брашното от ленено семе е в състояние да елиминиа токсините в организма и да намали нивото на холестерола в кръвта.

Смесват се една до три супени лъжици прясно смляно брашно от лен с няколко лъжици кисело мляко и приемайте всяка сутрин. За кратко време ще усетите резултатите.