НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Има ли шанс да изпаднете в депресия? Ето какво казва вашата зодия

Има ли шанс да изпаднете в депресия? Ето какво казва вашата зодия

0
Има ли шанс да изпаднете в депресия? Ето какво казва вашата зодия
Има ли шанс да изпаднете в депресия? Ето какво казва вашата зодия

Всяка зодия крие някаква тайна. Каква е вашата?

От този хороскоп ще разберете как навиците, начина на мислене и чувствителността влияят върху настроението.

Всяка зодия крие свои тайни, това към което е особено чувствителен човек.

Овен

Представителите на тази зодия са известни със своя енергичен дух. Марс управлява тези любопитни и решителни хора. Имат чести проблеми с главата.

Очи, уши и нос са най-честите причини за лошо състояние на организма, но поради господстващата си природа Овните са в състояние да се примирят с това и да победят симптомите.

Ако лицето, родено под знака на Oвен изпадне в депресия, е склонно да се отдаде на алкохол; тогава този изключителен ум не е в състояние да контролира проблемите.

Съвет: За да победите депресията са необходими дълги разходки сред природата или умерени физически упражнения. Приемайте повече храни, съдържащи калиев фосфат, като маруля, лук, спанак, ябълка и ядки.

Телец

Представителите на този знак обикновено са много силни личности, въпреки че често са прекалено загрижени. Телците са известни със своята практичност, бдителност и постоянство. Въпреки че това са все хубави качества, Телеца много лесно изпада в депресия, ако е принуден да направи големи промени в живота си.

Венера е наградила телците с грация и красота. Телеца, обаче, е податлив на проблеми с гърлото, шията и щитовидната жлеза. Първият студен вятър може да предизвика възпаление на гърлото, но същото може да бъде следствие и от безпокойство.

Съвет: Най-добрият лек, когато изпаднете в депресия е веднага да си вземете почивка и да избегнете причината за своите проблеми. Това, което важи за останалите, е полезно и за вас – промяна на околната среда, хората и правилното хранене. Могат да ви помогнат храни, богати на соли – натриев сулфат, сурови зеленчуци, плодове и зелени плодове.

Близнаци

Меркурий, богът на комуникацията и скоростта, управлява този знак. Близнаците са общителни, интелектуални и винаги в движение. Рядко отделят необходимото време за хранене, а то най-често се свежда до кафе за закуска или минерална вода и чипс за обяд.

Близнаците са социално активни и надарени с красивата черта да забавляват всички около себе си с остроумие. Те са желана компания.

С неправилно хранене и недостатъчно почивка, тези бързи и постоянно активни лица често подлагат себе си под изключителна нервност.

Съвет: Близнаци най-често ги тормозят проблеми с нервната система, раменете, ръцете и белите дробове. Депресията и нервните смущения вървят ръка за ръка. Близнаците се нуждаят от минерали, богати на калий. Съдържат се в кайсиите, ябълките, целината, цвеклото, зелените зеленчуци, аспержи.

Рак

Ракът е креативен, чувствителен и интуитивен човек. Радва се на дома си. Прекомерната чувствителност е причина за честата мълчаливост и психосоматични заболявания.

Депресията е често срещана, така че хората, родени в този знак трябва да се защитават сами и по-малко да се грижат за чуждите проблеми и чувства.

В противен случай, трудно ще избегнат стреса и нервното напрежение. Стомаха, бъбреците, гърдите и храносмилателната система – тези органи са особено чувствителни.

Съвет: Хората, родени под знака на Рака, често получават язва на стомаха. Най-много обичат тишина, спокойствие, мислене в самота. Радвайте се на природата и животните. Калциев флуорид е биохимичната съставка, която благоприятно влияе върху тяхното здраве. Тази съставка се съдържа най-много в продуктите от ориз.

Лъв

Тези умни, весели и страстни хора винаги са заобиколени от множество приятели и познати. Оптимизмът и енергията на Лъвовете вдъхновяват всички около тях.

Въпреки това, Лъвът като Слънчев знак, е чувствителен към прекалено натоварване. Необходимо е понякога да каже “не”, а и да се научи да насочва своя ентусиазъм в точно определени области.

Съвет: Топлина и симптоми, свързани с нея, са обичайни за Лъва, когато е уморен или депресиран. Почивката в райони с топъл, слънчев климат ще ги накара отново да триумфират със стария си блясък. Биохимичната сол, която е типична за Лъвовете е магнезий-фосфат. Съдържа се в зърнените храни, като например: овес, ечемик, ориз, ръж. Не забравяйте боб, грах, къпини и аспержи.

Дева

Въпреки че повечето представители на този знак действат студено и незаинтересовано, дълбоко в тях се крие желание за любов и привързаност. По неизвестни причини лицата, родени в този знак имат трудности с изразяването на емоциите си.

Тогава депресията се превръща в реалност, а техните тревоги и безпокойство стават по-големи. Стомаха и червата са свързани с Девата. Представителите на този знак по-често имат проблеми с кожата, отколкото другите. Когато Девата е в депресия трябва да се научи да контролира неочакваните емоции.

Съвет: избягайте ситуациите, които ви причиняват проблеми: починете и се оставете на мисленето. А след това, с помощта на интелект, анализирайте и с помощта на логиката вземате решения на проблема.

Златният цвят на ранната есен ви носи топлина и жизненост, а при момичета Деви носи спокойствие. Биохимичната сол за този знак е калиев сулфат. Съдържа се в големи количества в зелената салата, моркови, ябълки, ягоди, ориз и продукти от пшеница.

Везни

Представителите на тази зодия имат нужда от баланс и хармония, за да се чувстват удовлетворени. Грубостта и жестокостта, възприемат като емоционален тормоз.

Поради своята природа мнозина им завиждат, а това събужда чувство на непоследователност и раздори, а с това и депресия; в тези моменти те са убедени, че са обидили някого.

Почивката и медитацията са необходими на тези лица, за да постигнат вътрешна сигурност.

Съвет: Потърсете красота в музеите, природата или в музиката. Този знак е свързан с кожата, бъбреците и долната част на гърба. Задължително е Везните да признаят пред себе си, че са болни или нещастни. Биохимичната сол, която отговаря на тези лица е натриев фосфат. Съдържа се в царевицата, фъстъци, къпините, ягодите, целината, пшеницата и ястия от ориз.

Скорпион

Претенциозните представители често се изразяват с бързи и духовни отговори. Въпреки това, често са ни еразбрани, защото звучат арогантно и враждебно, и така водят до прекратяване на приятелствата.

За повечето Скорпиони важи правилото, че са драматични и страстни, и техните промени в настроението са бързи и драстични, като следствие на емоционалната нестабилност.

Тези чести промени в чувствата Скорпионите крият от другите, което създава конфликт в тях самите. Затова не е чудно, че хората, родени в този знак често посещават лекар, без да имат ясна картина на болестта.

Най-честите проблеми, които имат са стрес и нервни смущения, и всичко това заради тяхното психическо превъзходство, сложна емоционална структура и постоянна психическа дейност.

Съвет: почивайте в спокойна и релаксираща атмосфера. Избягвайте хора и ситуации, които ви дразнят. Биохимичната сол, която отговаря на Скорпионите е калциев сулфат. Съдържа се в зелената салата, зеле, карфиол, къпини, мляко и ядки.

Стрелец

Представителите на този знак обожават всички видове дейности. Постоянно са в движение, но това ги води до множество проблеми със ставите, драскотини и синини. Стрелците много лесно се въвличат в словесни и интелектуални дебати. Въпреки това, те са желани като приятели.

Този знак се управлява от Юпитер, така че благодарение на него Стрелците много рядко изпадат в депресия. Този знак е свързан с бедрата, ханша, черния дроб и кръвта.

Когато Стрелецът се сблъска с ревматизъм или счупена ръка или крак, бягайте далеч от него. От изключително значение за този знак е, че по-бързо се възстановяват, тъй като без активност и движение не могат да живеят. Докато се възстановяват, предложете им литература за четене, която може да активизира тяхната креативност.

Биохимичната сол на този знак е силициев диоксид. Съдържа се в ябълката, аспержи, бобови растения, зелената салата, картофи, смокините и пълнозърнестите храни.

Козирог

Господарят на дисциплината и мъдростта, притежава решителност, доверие и интелект. Тези личности са духовно силни и другите често ги смятат за отшелници. Не.

Родени са като лидери, затова често в бизнес и семейните отношения предприемат повече отговорност, отколкото се очаква от тях. Въпреки, че Козирога рядко се оплаква от тежестта на задълженията, това може да повлияе върху повишуване на кръвното налягане, стрес или състояние на малодушие.

Съвет: за да се определи това, обкръжете се с весели и безгрижни хора. Всичко, което ви причинява радост и добро настроение трябва да се използва в борбата с депресията.

Този знак е свързан с далака, костите, коленете и глезените. Представителите на този знак в напреднала възраст могат да заболеят от ревматизъм или възпаление на ставите.

Тяхната любима храна е много еднообразна, понякога дори и безвкусна. Биохимичната сол, която отговаря на тези лица е калциев фосфат. Съдържа се в млякото, сиренето, киселото мляко и пълнозърнестите храни. Тази сол помага за укрепване на костите.

Водолей

Представителите на тази зодия са известни със своите бързи промени в настроението и лесното преминаване от състояние на веселие и смях към лоши чувства и грубост. Тяхната планета Уран ги дарява с неочаквани и внезапни събития, както и с бърз процес на мислене. този знак притежава голям инстинкт за човечност и добродетелство от любов към човечеството, както и интуитивно разбиране на живота.

Депресиите и нервните смущения са често срещани при хората, родени в този знак. Ставите са доста чувствителни при Водолеите, така че трябва да се пазят от разширени вени и лоша циркулация.

Водолеите често са фантазьори. Биохимичната сол, която отговаря за тях е натриев хлорид или кухненската сол. Съдържа се в бананите, репичките, фъстъци, масло и сирене.

Риби

Представителите на този знак имат чувствителни крака, но въпреки това трябва да се пазят от възпаление на белите дробове, настинки и други болести на дихателните органи. Планетата Нептун им е подарила доза мистериозност и интуитивна сила.

Благодарение на своята креативност, досетливост и фантазия, Рибите са в състояние да измислят най-необичните заболявания и да повярват в съществуването им. Въпреки това, Рибите са в постоянно търсене на баланс, хармония и мир. Когато осъзнаят, кои са мрачните мисли, които предизвикват тяхната депресия, ще успеят бързо да излязат от нея.

Съвет: Трябва да бъдете по-често сред компания, да влизате в контакт с хора и да избягвате самотата. Голямо влияние върху доброто настроение на Рибите има любимата им музика, която трябва често да слушат, докато почиват, четат или нещо работят. Биохимичната сол, която отговаря на Рибата е железен фосфат. Нейни естествени източнициса пълнозърнестите храни, маруля и тиква.