НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Предупредителни знаци за надбъбречна умора, на които не обръщаме внимание

Предупредителни знаци за надбъбречна умора, на които не обръщаме внимание

2466
0
Предупредителни знаци за надбъбречна умора, на които не обръщаме внимание
Предупредителни знаци за надбъбречна умора, на които не обръщаме внимание

Уморени след спане, липсата на концентрация или тренировки без ефект може да са симптоми на адреналната (надбъбречна) умора.

Толкова много хора днес се борят с надбъбречната недостатъчност и важните въпроси, свързани с умората, и всичко това се дължи на проблемите с надбъбречните жлези.

В човешкото тяло има две надбъбречни жлези, разположени в зоната над съответния бъбрек от двете ни страни. В тази връзка има толкова много хора, бих казал, около 80% от населението на земята, които в някакъв момент от живота си са се борили с надбъбречната умора. Ще минем през трите стъпки, които трябва да следвате, ако искате да излекувате надбъбречната умора окончателно. Вие наистина трябва да започнете с диета, но нека да изброим предупредителните знаци ако се оплаквате от адренална умора.

Уморени след спане – това е първият предупредителен знак, ако се борите с адреналната умора и се състои в това, че дори ако получите достатъчно количество сън през нощта, на следващия ден се събуждате все още уморени. Това е основен предупредителен знак за наличието на надбъбречна умора. Ако се чувствате премазани и подтиснати, усещате тревожност, това са предупредителни знаци, че имате надбъбречна умора.

Липса на концентрация – ако имате проблеми със съсредоточването, с концентрирането или слабата памет, това са предупредителни знаци, че имате надбъбречна умора или надбъбречна недостатъчност. Също така, ако имате проблеми със щитовидната жлеза, в каквото състояние са много хора, независимо дали това е хипотиреоидизъм (състояние на понижена функция (хипофункция) на щитовидната жлеза), болест на Хашимото или болест на Грейвс, то това вероятно означава, че имате проблеми с надбъбречната жлеза.

Тренировки без ефект – това е друг предупредителен знак, на който би било добре да обърнете внимание, и който се състои в натрупването на излишни телесни мазнини. И така, вие редовно ходите на фитнес и тренирате в продължение на часове, а все още не успявате да намалите теглото си, като сте се надявали да стане. Или не можете да забележите, че се разделяте с няколко килограма от теглото си, просто защото реално не сте отслабнали и упражненията, които правите не водят до нужния ефект – това са предупредителни знаци, че имате надбъбречна умора.