НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да разберете, че ви е направена черна магия?

Как да разберете, че ви е направена черна магия?

0

Черната магия е форма на магия, която използва зли сили. Използва зли намерения и често причинява вреда по някакъв начин. Счита се за тъмната страна на магията – това е една от дефинициите й.

Всички сме чували по някой разказ от близки хора и винаги ни е звучало много странно. Истории има много – доказателства, не съвсем и в повечето случаи историята се разказва от някой, който я е чул, а не потърпевш и така става още по-трудно за вярване. Както и да е, това е присъщо за нашите земи, така че ето няколко признака, за които тези, които вярват, казват, че са знак за черна магия.

За да се направи черна магия са необходими лични вещи, които са свързани с даден човек, като нокти, коса, дрехи, снимка, които се връзват с памуче, коса, с определен цвят или други странни комбинации. Тези неща са носители на лична астрална енергия, която все още живее вътре в тях. Поръчителят получава някой готов предмет – който трябва да е поставен в близост до жертвата.

Кошмари, безсъние, хронична умора, тежест в краката и раменете, световъртеж, промени в температурата на тялото, ускорен растеж и спад в налягането, знаци, че магията е пробила стената на съзнанието.

Черната магия работи най-силно в селските райони и малките градове, особено ако къщата е стара. В градските райони, поради наличието на голям брой енергии, магии има по-малко. Ако лицето, което е жертва на магия, живее в града, но емоционално е свързано с родното си място, магията би била силна.

Най-големият капан на магията е, когато жертвата обвинява черната магия за всичките си проблеми – магията не може да повлияе, ако духа на жертвата е силен.

Някои са твърдо убедени, че нещо все пак съществува, докато други категорично твърдят, че става дума за манипулиране на съзнанието на наивните. Колко пъти досега някой ви е казвал, че не е съгласен със съпругата ви или, че децата ви са тръгнали по лош път, защото някой близък ви е направил черна магия? Вероятно в нашето ежедневие това ви звучи като добре познато изречение. В повечето случаи това е скалъпена фраза, някой да извади пари от джоба ви, за да ви „спаси“ от катастрофата.

Въпреки това, независимо дали е вуду, арабска или друг вид магия, всички искат да знаят дали наистина работи. Магията успява при тези, които твърдо вярват в нея. И така, ако с цялата си енергия пожелаете нещата в живота си да тръгнат в посока нагоре, трябва да вярвате и те ще започнат както се казва да „вървят нагоре“. Но ако сляпо се водим от тази логика, какво да кажем за всички онези, които с цялата си душа ни пожелават нещо лошо?

Има много шарлатани, които ще искат да ви вземат парите и да ви спасят от черната магия, затова внимавайте!

Тези, които вярват в магии казват, че признаците са следните:

Когато на лицето ви се появят пигментни петна и други видими кожни дефекти, въпреки че анализът на кръвта ви е добър, значи има нещо.

Когато жената не може да забременее, без да има медицински причини за това.

Когато човек рязко отслабва или рязко надебелява без причина.

Когато млада жена излиза с мъже редовно, но се случва така, че връзката им приключва и тя никога не се омъжва.

Когато не обичате да се гледате в огледалото.

Когато лекарите дават различни диагнози, но няма никакъв ефект от лечението.

Когато едната зеница е по-голяма от другата.

Когато се чувствате като в капан, от който няма изход.

Когато нямате желание за работа, желание за излизане, когато нямате желание за живот.

Когато в дома ви има много мравки, докато при съседите няма.

Когато не ви обичат и ви атакуват животни.

Когато сънувате кошмари.