НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Петте фатални жени в хороскопа: Дали сте сред тях?

Петте фатални жени в хороскопа: Дали сте сред тях?

4815
0
Петте фатални жени в хороскопа: Дали сте сред тях?
Петте фатални жени в хороскопа: Дали сте сред тях?

Представителките на тези зодиакални знаци лесно оставят противоположния пол без дъх. Те са сред петте фатални жени в хороскопа, естествено красиви са и са надарени с всички женски качества.

Овен

Представителките на тази зодия са със спортно телосложение и имат изразителни черти на лицето, които трудно може да забравите. Често ще потърсите повод да се запознаете с чернокоса красавица с тъмен тен и светли очи. Техният външен вид е в съответствие със силната и енергична личност, която е характерна за този знак, а копринената им кожа ще допринесе всяко докосване на тази красавица да остане завинаги в спомените ви.

Лъв

Най-често са силни, грациозни, със спортно телосложение. Няма да ви отнеме много време в търсене на Лъвицата с изваяни крака, чийто външен вид и държание ще ви оставят без думи. Обличат се модерно и се гласят, а понякога наистина се вживяват във всичко това. На Лъвиците могат да бъдат приписани голям брой таланти без фалшива скромност. С естествената си красота и чар никога не спрат да впечатляват мъжете. Ако мислите, че при тях става дума за посредствена красота, значи сте се излъгали. Лесно ще разпознаете Лъвиците сред останалите.

Скорпион

Дори и да са слаби, Скорпионите почти винаги имат силно телосложение. Дълги крака, широки рамене, впечатляващо лице с чувствени устни и широко отворени очи … Това е, което най-често краси тези дами. Представителките на тази зодия най-често имат гъста кестенява коса, обичат да се гласят и имат доста изтънчен вкус. Когато решат да спечелят някого, Скорпионите използват “отрова”, която жертвата с наслада ще изпие. Тяхната красота винаги е над средното ниво. Щастлив е онзи човек, който Скорпионът ще обикне искрено.

Стрелец

Дамите в знака на Стрелец са най-добрите в целия хороскоп. Най-често са със средна височина, спортно телосложение, а имат и подчертан природен талант. Най-често имат хубаво и малко продълговато лице, високо чело и изразено светли очи. Обичат да се обличат спортно и елегантно, но когато трябва да се представят в пълния си блясък, ще го направят по правилния начин. Винаги са оригинални и много лесно ще привлекат вниманието ви.

Вижте още: Тайните оръжия на жените според зодията

Водолей

Отровата се съхранява в малки шишенца. Тези фатални жени обикновено са със средна височина или по-ниски, имат красиво кръгло лице и ярък тен. Обикновено имат по-малки длани и ходила, но хубаво изваяни крака. Очите им са нежни, а погледът бистър и честен. Имат красиви и меки устни. Водолеите не придават голямо значение на дрехите, те знаят, че когато застанат голи пред партньора си, никой няма да мисли за дрехи. Водолеите са надарени с женски качества и оставят противоположния пол буквално без дъх.

loading...