НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какво ви очаква в годината на Петела според звездите?

Какво ви очаква в годината на Петела според звездите?

2222
0
Какво ви очаква в годината на Петела според звездите?

Разберете какво го очаква всеки един представител от зодиака в годината на Петела!

Настъпи Новата година под покровителството на Огнения Петел. Тази птица се отличава с борбен нрав, импулсивност, желание да доминира и непостоянство. Поради тази причина в личния живот на много хора през 2017 година ще настъпят радикални промени.

Ето затова сме ви подготвили Лобовен хороскоп за 2017!

Овен

Огнената природа на Овена ще бъде в пълна хармония с характера на Петела през следващата година. Личният му живот ще се развива много добре. Ще е идеалното време за сериозна връзка или сключване на брак. Но на фона на романтиката, трябва да обърне внимание на външния си вид и здравето.

Телец

Ако сте родени под този знак, личният ви живот през 2017 г. ще преминава съвсем гладко и умерено. Ще имате интересни и обещаващи срещи, но те ще бъдат само под формата на мимолетна афера.

За Телеца годината може да се счете за подготовка преди завладяването на нови висоти в любовта. Прибързаните действия в тази област трябва да бъдат отложени в бъдещето.

Близнаци

Несигурността в личния живот може първоначално да разстрои Близнаците. Годината на Огнения петел ще започне за вас с раздели и загуби. Но в крайна сметка, всички промени ще ви бъдат само от полза. Много Близнаци ще срещнат голямата си любов именно през 2017 година, така че бъдете готови за промяна и бъдете отворени за нови преживявания.

Рак

В началото на 2017 година водният характер на Рака влиза в брутална борба с огнената природа на петела. И през следващата година ще трябва да прекарате в отбранителна позиция, тъй като много любовни съюзи ще са склонни да се разрушат. Затова за Рака е важно ще запази настоящите си отношения. Но не губете надежда, защото през есента всичко ще се нареди и личният ви живот отново ще стане спокоен.

Лъв

Годината на Огнения Петел ще накара Лъва тотално да доминира на любовния фронт, но в преследването на романтични изживявания Лъвовете не трябва да забравят да поддържат вече изградените си позиции в личния си живот.

Дева

Представителите на тези земни знаци са лоялни и предани и за тях няма нищо по-важно от съблазнителното и интригуващо приключение. Силните и уверени Деви няма да търсят нови запознанства през следващата година. За тях ще бъде важно да запазят, развият и задълбочат вече съществуващите съюзи.

Везни

Обикновено сдържани и балансирани, Везните през следващата година ще изненадат всеки. Натрупаните емоции ги тласкат към свобода. Вие ще блеснете и буквално ще завъртите главата на противоположния пол. Много Везни ще разрушат в следващите 12 месеца своите връзки, но незабавно ще могат да създадат нова – много по-здрава и издържлива такава.

Скорпион

Вашият сложен и променлив характер ще ви попречат в любовно отношение, както никога до сега. Високото самочувствие и личния интерес, може да разубедят хората да се обвързват с представителите на този знак.

Ето защо, ако Скорпионите искат да променят своя личен живот, ще трябва да променят и себе си поне малко. Ще трябва да се научат да прощават недостатъците и неуспехите на другите и да проявяват сдържаност и дипломатичност.

Стрелец

2017 ще донесе на Стрелците много блясък в личните взаимоотношения. В сферата на любовта идва период на случайни и краткотрайни романси и болезнени сбогувания. Вашата ярка творческа натура най-добре отразява горещия и темпераментен характер на Огнения петел. Особено трябва да изпълните личния си живот с хора, представители на изкуството.

Козирог

На интелигентните и умни Козирози няма да им е лесно. В личния живот годината ще бъде успешна, но трябва да се фокусират върху външния си вид. Благодарение на невероятния им външен вид те няма да се изгубят в тълпата, той ще подчертае тяхното самочувствие и ще прикрие недостатъците им. Усилията няма да са напразни и Козирозите ще преживеят интересни срещи и романтични завоевания.

Водолей

Следващата година на Водолея ще мине под знака на семейството. Някои от представителите ще затвърдят вече съществуващите си семейства, а други ще създадат нови. Необвързаните ще бъдат ангажирани в търсене на сериозна връзка. Активните и общителни Водолеи лесно ще се впуснат в нови запознанства.

Риби

Студените Риби ще получат през следващата година отлична възможност за запълване на липсващите места в техния утвърден свят със свежи и ярки цветове. В личния им живот ще се случат драматични промени. Те ще попаднат в плен на неочакваната среща, която ще бъде през лятото и която напълно ще промени техния свят.

В годината на Петела много представители на зодията ще намерят напълно подходящ партньор.

Вижте още: Кратък хороскоп: Какво мислите, какво говорите, а какво правите?

Според китайската астрология годината на Огнения Петел ще бъде изпълнена със срещи, пътувания и разнообразни събития. Съдбата на всеки един от нас ще се влияе от срещите ни с нови хора. Така че бъдете готови за нови приключения!

Ние ви пожелаваме да намерите голямата си любов през 2017 година или да укрепите вече съществуващите си отношения!

Споделете информацията с приятелите си!

loading...