НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Хороскоп за 2017 година от известния астролог Павел Глоба!

Хороскоп за 2017 година от известния астролог Павел Глоба!

3918
0
Хороскоп за 2017 година от известния астролог Павел Глоба!
Хороскоп за 2017 година от известния астролог Павел Глоба!

Годишен хороскоп от знаменития руски астролог Павел Глоба за 2017. Какво ни предстои през нея в здравословен, кариерен и любовен план?

Периодът на неприятности и неясни обрати приключва и започва период на растеж и благополучие. Най-накрая!

Високосната година на Маймуната беше доста тежка за всички зодиакални знаци. Известният астролог Павел Глоба обещава, че през 2017-та всички знаци на зодиака могат да дишат спокойно. Периодът на проблеми и неприятности свършва и започва този на растеж и благополучие. Най-накрая!

Петелът по зрънце – на всеки ще дари! Подробният хороскоп от Павел Глоба (а той, между другото, никога не греши) – можете да прочетете в тази статия.

Хороскоп за Овен през 2017 година от Павел Глоба

Овенът е роден победител. Това е човек, който обича и знае как да започне нещо ново и се стреми винаги към нови предизвикателства. Овните са такива характери, че могат в един момент да бъдат в прекрасно настроение, а в следващия – в тежка депресия. Все пак, ако представителите на знака са обсебени от нова идея, то те няма да спрат, докато не реализират това, което са намислили. Това ги очаква представителите на зодия Овен през календарната 2017 година.

Хороскоп за Телец през 2017 година от Павел Глоба

Телците, доста уморени от натрупаните грижи през 2017 година, най-накрая ще видят плодовете на своя труд. Годината на Петела им носи само положителни промени. Грижи, разбира се, няма да липсват, но те ще бъдат приятни, каквито така се харесват на трудолюбивите Телци.

Хороскоп за Близнаци през 2017 година от Павел Глоба

Близнаците са хора, които са свикнали да проверяват и да претеглят всяко свое решение. През 2017 година настъпва времето, когато трябва да действат по-решително, само в този случай ги очаква успех. През януари 2017 година на Близнаците може да им се наложи да преосмислят плановете си за живота. Има вероятност лични обстоятелства да ги накарат да забравят за работата.

Хороскоп за Рак през 2017 година от Павел Глоба

Свикналият да се отдръпва назад Рак, през тази година ще трябва да се научи да устоява собствените си позиции. Необходимо е да покаже твърдост и всичките си умения в борбата за успех, доходи, кариера и любов. Звездите съветват представителите на знака през новата година да започнат да живеят по нови начини. Промените могат да започнат още през януари. През този период има голяма вероятност раците да променят постоянната си месторабота.

Хороскоп за Лъв през 2017 година на Павел Глоба

Лъвовете са отлични специалисти според впечатленията на обкръжаващите. Но през тази година, ще ви се наложи да разкриете истинското си лице. Трябва да се научите да бъдете себе си, а не да изглеждате по определен начин. Отстранете маската и ще видите, че хората могат да ви обичат такива, каквито сте. Значителни промени в живота започват още в началото на януари. През този период, трябва да бъдете готови да предприемете решителни действия. Това се отнася както за работата, така и за личния ви живот.

Хороскоп за Дева през 2017 година от Павел Глоба

Последните две години са променили много живота на Девите. Много неща са се случили, съдбата е изпитала силите ви. А сега през 2017 година можете да кажете с увереност, че сте преминали теста с гръм и трясък. През Януари 2017 Девите могат да се върнат към нещо от миналото. Много е вероятно да ви предложат да се върнете обратно към проект, които отдавна сте изоставили.

Хороскоп за Везни през 2017 година от Павел Глоба

През цялата изминала година ви се налагаше да демонстрирате сред обкръжаващите своите задръжки. Везни, вие сте герои, не се пречупихте! През 2017 година можете най-накрая да се отпуснете и да се радвате на живота. Най-добре е да започнете 2017 с почивка. Първите три седмици на януари не е нужно да се тревожите нито за битови, нито за служебни проблеми. Опитайте се да посветите това време на активен отдих.

Хороскоп за Скорпион през 2017 година от Павел Глоба

2017 обещава да бъде повратна точка за Скорпиона в много области. Причината е проста – вие сте уморени от проблемите на предходната година, а искате да се отпуснете и да се радвате на живота. Още през януари, ще усетите значителен прилив на енергия. Не ограничавайте себе си, ако искате да започнете нещо ново, да отидете на обучение или да заминете на екскурзия.

Хороскоп за Стрелец през 2017 година от Павел Глоба

Изтичащата година беше много трудна за вас. Но това не успя да ви пречупи. През новата 2017 може да ви се наложи още малко да поработите. Но новите задачи вие ще приемете с ентусиазъм. Януари ще бъде наситен с общуване със семейството и близки приятели, а това със сигурност ще ви е от полза. През февруари ще бъдете в състояние да се отправите към новите хоризонти, които ще се появят в кариерата ви. Но имайте предвид, че пред вас ще се открият нови възможности, но няма да е веднага.

Вижте ощеНумерология на телефонния номер

Хороскоп за Козирог през 2017 година от Павел Глоба

Козирозите са многостранни личности, които знаят как отлично да се забавляват, но и да останат сериозни, когато е необходимо. През 2017 година се препоръчва на Козирозите да бъдат в кондиция, тъй като има голяма вероятност да им се наложи да решават сложни проблеми. Не се притеснявайте, по силите ви е да се справите с тях!

Хороскоп за Водолей през 2017 година от Павел Глоба

Водолеите са талантливи и креативни личности, а през 2017 година тези техни качества ще се проявят с двойна сила. Главите им ще бъдат изпълнени с креативни идеи. Творете, но не губете главата си. Вие наистина имате реален шанс за успех. Месец януари ще бъде белязан от появата в живота ви на хора и факти от миналото.

Хороскоп за Риби през 2017 година от Павел Глоба

Новата година ще даде възможност на Рибите да се отпуснат от стреса, който ги преследваше през цялата 2016-та. При вас ще се появи възможност да получите всичко това, за което толкова дълго сте мечтали. Опитайте се да не пропуснете шанса си. Много е вероятно през новата година у вас да се появи непреодолимо желание да промените живота си. Въпреки това, преди да пристъпите към действие е необходимо да направите равносметка на живота си.

loading...