НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Правилно ли сте избрали своя път в живота – ще научите за...

Правилно ли сте избрали своя път в живота – ще научите за 1 минута

0
Правилно ли сте избрали своя път в живота - ще научите за 1 минута
Правилно ли сте избрали своя път в живота - ще научите за 1 минута

Жизненият път ни показва посоката, която е необходимо да следваме. Той се предопределя от личната нумерология, от която зависи нашата съдба.

Чудесата на нумерологията все още изненадват както обикновените хора, така и учените. Как тя работи е необяснимо и до днес, обаче във факта, че работи, може да се убеди абсолютно всеки. Предлагаме ви да направите този прост и бърз тест, който може да ви помогне в избора на жизнен път.

В западната култура нумерологията отдавна е известна. Началото на това учение може да се каже, че е поставено от известния гръцки математик и мистик Питагор: той го е използвал преди 2500 години.

Той дори построил специална нумерологична схема, според която всеки човек трябва да живее живота, който му е подготвен от цифрите. И ако не го направи (от незнание или неспособност да слуша сърцето си), неговият жизнен път просто е обречен на неуспех!

Това звучи някак налудничево, но опитайте. И ни разкажете дали Питагор е бил прав за вашите природни таланти!

И така, ето този 60-секунден тест, който ще ви помогне да разберете по този ли жизнен път вие вървите.

Стъпка 1: Съберете всички числа от своята дата на раждане заедно. Не забравяйте да напишете пълната година на раждане (например 1969, а не само 69).

Стъпка 2: Ако полученото число е двуцифрено, съберете цифрите от него. Например, ако се е получило 27, съберете 2 + 7 = 9. Продължете, докато в крайна сметка не се получи едно едноцифрено число от 0 до 9.

Вземете, например, 29-ти март, 1969. Да предположим, че един от вас е роден на този ден. Оказва се, че пълната дата е, както следва: 29.03.1969.

2 + 9 + 0 + 3 + 1 + 9 + 6 + 9 = 39
9 + 3 = 12
1 + 2 = 3. Значи, вашият жизнен път е – номер три!

Стъпка 3: Намерете вашето число в този списък и научете с какво трябва да се занимавате в живота!

Жизнен път №1

Хората-единица са преди всичко, оригинални мислители и творци. От тях често излизат отлични и целеустремени лидери, които предпочитат да правят всичко самостоятелно или да носят отговорност за всички наведнъж.

Подходящи професии са: свободна практика / независим изпълнител; собственик на бизнес; мениджър; специалист продажби; специалист по маркетинг; специалист в областта на рекламата; дизайнер; инженер; преподавател и консултант; политик; предприемач или брокер; финансов съветник; творчески директор; спортист.

Жизнен път №2

Хората-двойки на първо място са фокусирани основно върху детайлите. Те обичат да забелязват и да виждат това, което не виждат и не забелязват другите. Обикновено от тях се получават отлични приятели и учители, защото никой не може така добре да подкрепя като тях.

Те обикновено доста ловко се справят с живота, защото са свикнали да се доверяват на интуицията си. А освен това те често се борят за разширяване на правата и възможностите на другите.

Подходящи професии: ментор; психотерапевт; лечител; готвач; преговарящ или дипломат; политик; музикант; художник; дизайнер; социален работник; администратор; терапевт; специалист по алтернативна медицина; счетоводител; масажист; актьор.

Жизнен път №3

Хората-тройки са свикнали да говорят сами за себе си: те обичат да се самоизразяват и имат творчески характер. Ето защо с тях обикновено е толкова приятно да се общува!

Със своята страст към красотата те могат да заразят всекиго. Но най-важното за тях е да разкрият своето “Аз”: независимо дали в творчеството, дали в спорта, дали в ораторското изкуство или в научната общност.

Ето и подходящите професии: аниматор; художник; журналист; дизайнер; готвач; музикант; танцьор; треньор; писател; фотограф; продавача; архитект; графичен дизайнер; фризьор; козметик; гримьор; изкуствовед.

Жизнен път №4

Хората четворки са тези, които по-силно от всички нас ценят детайла и систематичният, методичен подход. Ако искате заедно с тях да направите нещо отчаяно и набързо, тези хората няма да се съгласят: те обичат да планират нещата до най-малката подробност.

Ето защо от тях стават такива висококвалифицирани мениджъри и организатори. Навсякъде, където се появи човек-четворка, за дълго се възцаряват стабилност и ред.

Подходящи професии са: директор; управител; собственик на бизнес; редактор; одитор; счетоводител; лекар; инженер; военен или сътрудник на првоохранителните органи; личен треньор; анализатор; архитект / градско планиране; адвокат; бизнес консултант; банкер или специалист по финанси и инвестиции.

Жизнен път №5

Петиците са хора, които преди всичко останало в живота ценят разнообразието, новостите и вълнението от неопределеността.

Разбира се, те по природа са надарени с добри комуникационни умения и аналитично мислене. Приятелите им ги ценят за това, че те винаги дават добри съвети, знаят как да рекламират и популяризират непопулярни идеи и могат да бъдат адвокати и на самия дявол!

Подходящи професии са: ръководител на проект; мениджър-консултант в туристическа агенция; организатор на тържества; следовател; рекламен и маркетинг консултант; PR специалист; фризьор; спортист или телевизионен водещ.

Жизнен път №6

Хората, родени под знака 6, най-често избират да работят в сектора на услугите. Те обичат да помагат на другите, да ги съветват и да ги подкрепят. От тях стават отлични съветници, консултанти и мениджъри.

А ето и списъкът с най-подходящите професии: бръснар; моден консултант; интериорен дизайнер; терапевт; учител; лечител; декоратор; масажист; модел; гримьор; медицински работник; козметик.

Вижте ощеКакво ви очаква в годината на Петела според звездите?

Жизнен път №7

Хората седмици притежават съзерцателен характер. Те не са много активни, обичат да размишляват над всичко добре: такава е природата на техния аналитичен ум.

Те бързо и добре се учат, умеят да разработват сложни стратегии за справяне с трудни въпроси. Освен това обожават технологията и са в постоянно духовно търсене. Тяхната любима наука е психологията.

А това са подходящите професии: изследовател / учен; анализатор; IT-консултант; философ, психолог; журналист; инженер; програмист; счетоводител; духовен учител; лекар; природолечител; биограф.

Жизнен път №8

Хората осмици са талантливи ръководители-новатори, родени за това да решават големи проблеми. Те рядко желаят да работят за някой друг, особено ако този някой е диктатор. Ето защо тези хора са най-успешни, когато започнат свой собствен бизнес.

Съответно и подходящите професии са: собственик на бизнес; независим изпълнител; ръководител на проект; банкер; бизнес-консултант; брокер; адвокат; хирург; политик, или служител на висок ранг.

Жизнен път №9

Девятките са уникални хора. Защото те съчетават в себе си творческото начало и способността да работят в полза на другите. Поради това, те често избират да работят в сектора на услугите.

Такива хора често стават талантливи преподаватели (така че учениците и студентите ги запомнят за цял живот), лечители, лидери. Във вашето мнение обикновено се вслушват, нали?

Подходящи професии са: специалист в областта на здравеопазването и образованието; художник; професионален писател; правозащитник; адвокат; актьор; политик; граждански активист; специалист човешки ресурси (HR); специалист PR, енергетик, графичен дизайнер; моделиер; фотограф.

Споделете тази статия с приятелите си, за тях сигурно също ще бъде интересно да научат нещо ново за света около нас.

loading...