НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Кои ще бъдат най-щастливите дни на вашата зодия през 2017-та?

Кои ще бъдат най-щастливите дни на вашата зодия през 2017-та?

2234
0
Кои ще бъдат най-щастливите дни на вашата зодия през 2017-та?
Кои ще бъдат най-щастливите дни на вашата зодия през 2017-та?

Пред нас има нови 365 дни, което означава нови шансове за по-добро начало.

Това, което не сте постигнали през 2016-та, може да го направите в новата 2017-та.

Кои дни са най-благоприятни за любов, а кои за работа? Какви са вашите щастливи периоди през 2017-та?

Овен

3 февруари до 3 март – Може да се влюбите силно и страстно, да постигнете финансов успех, да се насладите на вниманието и комплиментите, които ще пристигат от всички страни.

28 април до 6 юни – Венера е във вашия знак и освен, че ще ви донесе щастие в любов, това е благоприятно време за печелене на пари чрез вашите знания и бизнес умения.

Телец

6-ти юни до 4 юли – Подаръците, признанията и вниманието, което ще получите от близките и вярата в собствените ви възможности, ще ви създадат усещането, че сте обичани и ще подобрят дните ви.

7 ноември до 22 ноември – Промените ви водят към по-добър живот. Венера и Юпитер са в знака на Скорпиона, което е знак за благополучие, богатство и щастливи моменти.

Близнаци

6-ти юни до 20-ти юни – Плодовит период за бизнес изява и професионално усъвършенстване. Новите работни предизвикателства ще увеличат месечните ви доходи.

6 юли до 30 юли – Венера е във вашия знак и ще подчертае привлекателността и спонтанността на вашата индивидуалност. Ще ви помогне в постигането на любовните и финансови планове.

Рак

31 юли до 28 август – Животът е пълен с неочаквани изненади и никога не знаете какво може да ви поднесе – това ще го разберете точно в този период на промяна.

9 декември до 31 декември – На път сте към големи любовни постижения, напредвате сериозно и вярвате в себе си. Само напред!

Лъв

6 юли до 24 юли – Меркурий е в знака ви и ви подтиква към големи стопански дейности, което ще ви донесе шансове за по-голяма печалба и укрепване на самочувствието в работата.

26 август от 9 септември – Привлекателни сте като магнит. Привличате личности от противоположния пол, но би трябвало да запазите една, която ви е най-скъпа.

Дева

13 януари до 31 януари – Можете да се насладите на усещането за спокойствие и близостта на хората, които обичате.

19 септември до 6 октомври – Имате шанс за нова любовна връзка. Страстта ще бъде по-силна от разума. Не се страхувайте да изпуснете контрола – наслаждавайте!

Везни

4 февруари до 16 февруари – Венера и Марс са в знака на Овена, което ще запали страстите при вас.

14 октомври до 6 ноември – Заобиколени сте от красавици, наясно сте със своята привлекателност и с лекота постигате целите си. Това е период, когато любимите личности ще ви показват колко ви обичат.

Скорпион

17 октомври до 4 ноември – Меркурий е във вашия знак, което ви позволява пробив на работното поле. Ако не сте вярвали, че нещо е възможно, в този период ще се убедите в обратното.

9 декември до 31 декември – Марс и Юпитер ви носят голяма активност през този период. Няма да бъдете мързеливи и плахи, което ще ви донесе нови бизнес и любовни победи.

Стрелец

1 февруари до 10 февруари – Венера и Марс ще запалят любовния огън и ще ви отведат в ръцете на човек, който ще ви омае със своята енергия и сила.

1 декември до 24 декември – Някой специален ще намери пътя към сърцето ви. Венера във вашия знак е символ на просперитет и късмет в любовта.

Козирог

1-ви януари до 27 януари – Това са важни дни за вашия личен напредък. Щастието ще дойде след сближаване с важна личност от миналото.

14 декември до 31 декември – Спокойни сте, силни и упорити в постигането на своите намерения. Ще имате голяма подкрепа от близките и от много хора, които вярват във вас. Възползвайте се правилно.

Водолей

12 февруари до 28 февруари – Само небето ще ви бъде граница. Уверени сте и категорични в това, което искате да постигнете. Успехът ще почука на вратата ви – отворете му с ентусиазъм.

1-ви октомври до 17 октомври – Трудът, който полагахте с дни и месеци, най-накрая ще ви се отплати в кръга на семейството. Празнувайте с близките.

Вижте още: Правилно ли сте избрали своя път в живота – ще научите за 1 минута

Риби

12 януари до 31 януари – Това е период, когато ще сте наясно с желаната бизнес и любовна позиция. Ще бъдете горди от това, което ще успеете да направите този период, въпреки всички трудности.

1 февруари до 10 февруари – наясно сте със собствените си ценности и с лекота постигате набелязаните цели.

loading...