НАЧАЛО ЗДРАВЕ Страдате от ишиас? Ето как никога повече да не усетите болка!

Страдате от ишиас? Ето как никога повече да не усетите болка!

0
Страдате от ишиас? Ето как никога повече да не усетите болка!
Страдате от ишиас? Ето как никога повече да не усетите болка!

Ишиас е медицинско състояние, характеризиращо се с болки в краката и спазми, поради което е невъзможно да седите и да бъдете прави.

Какви са причините за ишиас?

Ишиасът може да е признак на “притискане на нерв”, който да засяга един или повече гръбначни нерви. Нервът може да бъде притиснат или да бъде възпален вътре в гръбначния канал. Най-честата причина за ишиас е дисковата херния, която причинява натиск върху нерва.

Днес ние имаме ефективен домашен лек, който ще ви помогне да се отървете от болките в гърба и от ишиас веднъж и завинаги! Просто следвайте инструкциите по-долу:

Необходими съставки:

2 чаши органично кокосово мляко

4 скилидки чесън

Инструкции:

Трябва да сварите чесъна в кокосовото мляко на силен огън за 30 минути. Преди употреба оставете напитката да изстине.

Съвет.

Етеричното масло от джинджифил също е едно невероятно средство, което има силни противовъзпалителни и аналгетични свойства. Много изследвания са показали, че неговия обезболяващ характер има способността да действа на ванилоидните рецептори, разположени върху сензорните нервни окончания, като по този начин намалява болката, свързана с артрит.

Вижте още: Лек срещу безсъние: Изпийте само 1 чаша и ще заспите веднага!

В Университета в Маями е проведено проучване, което показа, че екстрактът от джинджифил може да бъде заместител на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС).

Едно проучване, проведено от изследователи от Калифорнийския университет в Лос Анджелис, е показало, че джинджифилът може да повлияе на някои възпалителни процеси на клетъчно ниво. Джинджифилът има мощни антиоксиданти, противовъзпалителни и противоязвени свойства. Той е силно препоръчителен за хора, които страдат от артрит, благодарение на неговите обезболяващи свойства.

loading...