НАЧАЛО ЗДРАВЕ Дафинов лист за краката. Отървете се от болката!

Дафинов лист за краката. Отървете се от болката!

47076
0
Дафинов лист за краката. Отървете се от болката!
Дафинов лист за краката. Отървете се от болката!

Дафинов лист – често се използва в кулинарията, но се оказва, че може да бъде много полезен и в лечението на различни здравословни състояния.

Често ли имате уморени крака? Можете да паднете в несвяст при мисълта за високи токчета? Ние ще ви покажем как да се отървете от болката в краката в домашни условия. Тази прекрасна рецепта е подходяща дори и за хора на възраст и за пациенти с атеросклероза.

Дафинов лист при болка в краката

Ще ви трябват 3 опаковки от дафинов лист.

Напълнете тенджера с дестилирана вода, сложете един пакет листа и сварете течността. Охладете водата до температура, която ще ви позволи да накиснете краката си, като водата трябва да е все още гореща. Запарете краката си в продължение на 20 минути. Веднага след процедурата обуйте вълнени чорапи. Не изливайте водата, тя е необходима за следващата процедура.

На следващия ден изсипете пакет дафинови листа във водата, която е останала от предната процедура, и сварете. В не много изстинала вода накиснете краката си за 20 минути.

На следващия ден направете същото. Ще почувствате как ходенето ви ще стане много по-лесно. Благодарение на тази процедура, ще се отървете от болката и отока. Лекувайте краката си по този начин по един път на всеки шест месеца.

Дафинов лист против изпотяване на краката

Вижте още: Направете я сами: Няколко глътки от тази напитка може да ви спаси живота!

За да се отървете от прекомерното изпотяване на краката, запарете 20-40 дафинови листа. Правете си вана за крака преди всяко лягане.

Надяваме се, че тази статия е била полезна за вас и ще ви помогне да се отървете от болката в краката. Споделете я с приятелите си!

loading...