НАЧАЛО ЗДРАВЕ Натрупване на мастна тъкан: Отървете се от него по естествен начин!

Натрупване на мастна тъкан: Отървете се от него по естествен начин!

13056
0
Натрупване на мастна тъкан: Отървете се от него по естествен начин!
Натрупване на мастна тъкан: Отървете се от него по естествен начин!

Натрупването на мастна тъкан в главата, шията, рамото или на друго място в тялото е доброкачествено туморно образувание, което може да се появи във всяка възраст. Известно е в медицината като липом.

Все още е неизвестно защо се появяват липомите, въпреки че се смята, че генетиката е важен фактор, докато затлъстяването и липидите в кръвта не играят никаква роля.

Ако се чудите как да премахнете мастната тъкан без използване на скалпел или нещо подобно, имаме отговор за вас. Лекарите обикновено препоръчват хирургично отстраняване или лазерно премахване, но трябва да знаете, че всеки метод не гарантира, че липомът няма да се появи отново.

Как да се отървем от липомите?

Много дерматолози препоръчват естествените методи и именно днес ще ви запознаем с един метод, който е помогнал на много пациенти.

Мед и брашно срещу липоми

Направете хомогенна смес от мед и брашно и нанесете върху липома. Препоръчително е да приложите сместа с връх около 0,5-1 см. Поставете кърпа или марля, така че сместа да не изцапа дрехите ви.

Вижте още: Страдах от гастрит, докато един приятел лекар, не ми препоръча да пия това!

Трябва да я оставите върху мастната тъкан най-малко за един ден (за предпочитане 36 часа) и след това да приложите нов слой.

Лечението се повтаря, докато не използвате сместа 5 пъти (7-8 дни). След това ще видите подобрение, просто като се стопи мастната тъкан под кожата ви.

loading...