НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Мухълът е много опасен! Ето как да се преборите с него!

Мухълът е много опасен! Ето как да се преборите с него!

7838
0
Мухълът е много опасен! Ето как да се преборите с него!
Мухълът е много опасен! Ето как да се преборите с него!

Вероятно знаете, че мухълът в дома ви може да има много лош ефект върху вашето здраве. Следователно, вие определено трябва да се научите как да се отървете от него!

Напръскайте с това масло върху мухала и той ще изчезне завинаги!

Има много начини да се справите с плесента, включително с химикали, но ние искаме да ви представим едно много по-ефективно решение!

Това е спрей, който съдържа масло от чаено дърво! Това етерично масло се извлича от листата на австралийското растение “Melaleuca Alternifoli“. Маслото се използва също за лечение на изгаряния и порязвания.

Историците твърдят, че свойствата на това етерично масло са открити още през 1920 година от австралийски изследователи. Те са намерили антисептичните свойства на растението, които са сто пъти по-мощни от карболовата киселина. Според съвременните изследвания, маслото от чаено дърво е полезно в лечението на различни видове респираторни проблеми като хрема, възпалено гърло, бронхит, астма, туберкулоза.

Искате ли да научите как да си приготвите тази смес? Тогава ще ви трябват:

Бутилка тип спрей

2 чаени лъжички масло от чаено дърво

2 чаши вода

Вижте още: Превърнете яйчените черупки в нещо наистина невероятно

Приготвяне:

Разбъркайте маслото с водата и излейте сместа в пулверизатор. След това  напръскайте със сместа всички области на дома, където има натрупване на мухъл!

След като изсъхне, избършете с влажна кърпа! Мухълът в дома ви ще изчезне завинаги!

loading...