НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Котката е вашия невероятен закрилник! Разберете защо!

Котката е вашия невероятен закрилник! Разберете защо!

0
Котката е вашият закрилник! Разберете защо!
Котката е вашият закрилник! Разберете защо!

Винаги съм вярвала в лечебните ефекти на котката върху организма, но никога не съм си и помисляла, че всичко е толкова сериозно! Оказва се, че всичко зависи от месеца, от който имате котка, както и от нейния цвят!

Всепризнато е, че защитникът на човека е кучето. Котката не лае, не се нахвърля. Но именно тя пази къщата от нашествието на злото – негативизма от света и неканените гости, които просто ненавижда.

Ние си мислим, че просто усещаме, че искаме да имаме котка. Но всъщност, котката по някаква причина избира нас или своите стопани. И така, защо котката идва при вас?

Да определим “целите и задачите” на котката, ще ни позволи астрологията: в зависимост от това, в кой месец се е появила котката у дома, може да се каже, от какво се опитва да защити собствениците си.

Ако котката се е настанила в месеца на Овена, то на някой в ​​семейството му е необходима енергийна подкрепа. В допълнение, котката, която идва в този момент, ще ви направи отворени за външния свят.

Въпреки това, “овенската” котка може да донесе много проблеми: тя е в състояние да избяга през нощта, да драска на вратата по всяко време, да изисква по-голямо внимание. В търсене на домашен любимец вие ще тичате по улиците или ще се катерите по дърветата, за да я свалите от клона. Но това е за ваше добро: домът ви и вие сте твърде затворени.

В месеца на Телеца котката ще осигури защита от загуба на енергия, кражба, загуба на богатство, както и от негативни емоции.

Ако котката се появи в този момент, това означава, че някой иска да ви обере или да повреди вашия имот. Всичко това се отнася не само до апартаменти и къщи, но и до учреждения и офиси. Между другото, ако се притеснявате за вашите пари, “телецовата” котка е напълно способна да “зареди” портфейла ви, спестовната ви  сметка или кредитната ви карта.

Котката, която се е появила през месеца на Близнаците, ще избави собствениците й от лоши взаимоотношения и нежелани хора в къщата.

Освен това, тя е в състояние да премахне главоболието и ще подобри паметта ви: именно чрез заниманията с този четириног лечител, например докато мърка, когато го почесвате зад ушите. На учениците и студентите “близнаковата” котка ще помогне да се подготвят за тестове и изпити. Ако трудно ви върви процесът на учене, обърнете повече внимание на котката си, като си поиграете с нея. Положителният заряд, получен чрез ръцете, ще има положителен ефект върху интелектуалните ви способности.

През месеца на Рака, така както и през месеца на Телеца, котката ще ви помогне да се справите с проблемите, свързани с имоти.

Ако животното е дошло да ви прави компания по това време, означава, че в дома ви има много неща, пропити с отрицателен застой на енергия. Чувствайте се свободни да хвърлите всички дрехи от шкафовете на пода – нека котката да легне върху остарялите поли и блузи. В същото време ​​ще разберете от какво имате нужда и от кое може да се отървете.

През месеца на Лъва котките се появяват, за да спасят стопанина си от излишни разходи и от нашествието на тъмни сили. В особено опасни случаи, в къщата може да се установят не една, а няколко котки, за да пазят вас и вашите деца от опустошенията на разрушителните емоции и страсти.

През месеца на Девите котката влиза в къщата на тежко болни, както и там, където се изисква основен ремонт.

Котките са най-добрите борци против господството на всяко зло – в това число и на мишки, хлебарки, бръмбари. Тези котки не остават дълго време в къщата: те са “кризисни работници”. Появяват се, вършат своята работа и се прибират у дома.

През месеца на Везните, котката ще запази дома и семейството ви от разпадане.

Тя ще ви помогне да се справите с отрицателните и предизвикани трудности, с клетвите върху личния ви живот, с имуществото – особено ако някой ще го конфискува от вас. Ако котката се настани да живее при вас в този момент, е препоръчително да застраховате за всеки случай дома си от всички възможни щети. Котката е при вас в този момент поради евентуална промяна на собствеността, без намесата на съда: принудителна продажба, замяна.

През месеца на Скорпиона, котката идва целенасочено, за да се занимава с черна магия, която в този период е особено силна. Появата на четириногия магьосник ясно показва силните тъмни ефекти, които най-често са насочени към някой от съпрузите.

През месеца на Стрелеца котката рядко влиза в къщата, но ако това се случи, го считайте за сериозно предупреждение: към вашия дом е насочена негативна енергия от страна на властите или някакви псевдо-религиозни секти.

През месеца на Козирога, котката отбелязва, че сте твърде затворени и е време да споделите дома с някой друг.

Ако в този момент самотна жена си вземе котка, знайте: в близко време тя може да се ожени или да си намери приятели. Като цяло е по-добре да не си взимате котка – вместо това се опитайте да се разделите със самотата, преобразете себе си и собственото си жилище.

Вижте още: Високи токчета: Ето как да не изпитвате болка, докато ги носите!

През месеца на Водолея, котката носи в живота ви вятъра на свободата и промяната. Тя буквално е готова да ви изгони от вкъщи, ако не спрете да сте затворник и не разширите кръга си на общуване. В този месец котката е готова да превърне вашия дом в котешка детска градина, само за да запълни пространството със свежа енергия. С всички възможни средства, тя показва, че във вашия дом липсват топлина, любов и приятелство.

През месеца на Рибите котката ще се приобщи към вашето огнище, ако от него идва остър мирис на самота, ако на вашия дом стои магическия знак на овдовяване или “короната на безбрачие.”

През този месец, котките ходят също в къщата на магьосници или заклинатели, като им помагат да си свършат магическата работа.

loading...