НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Тези 10 мъже разказват открито защо са спрели да обичат!

Тези 10 мъже разказват открито защо са спрели да обичат!

0
Тези 10 мъже разказват открито защо са спрели да обичат!
Тези 10 мъже разказват открито защо са спрели да обичат!

Определено трябва да прочетете изповедта на тези мъже! Има какво да научите!

Всяко момиче и жена знае, че мъжете не са многословни и да ги накарате да кажат истината е доста трудно. Но днес ще ви разкажем за чистосърдечните признания на 10 мъже, които разкриват истинските причини, поради които вече не обичат и поради които връзката с любимата им е сведена до нула.

Тези мъже говорят за истинските причини за угасване на чувствата.

1) “Един ден ми хрумна, че най-омразната част от деня ми е, когато се върна у дома. Аз мразех да се приближавам до нас и да виждам колата й, знаейки, че тя е там. Аз просто исках да бъда сам и никой да не ме докосва. Вече не ми харесваше да споделям живота си с нея.”

2) “Осъзнах, че вече не сме екип. По-рано, ние се подкрепяхме помежду си в различни ситуации. И тогава започнах да чувствам, че ми харесва да се съревновавам с нея. Опитвах се да правя всичко по-добре, за да й докажа, че тя греши. Разбрах, че вече не е на моя страна и че имаме лошо влияние един върху друг.”

3) “Разбрах, че никога не съм искал да се оженя за нея. Ние бяхме заедно в продължение на 3 години и аз мислех как да й предложа брак цяла една година, но знаех, че не мога да се реша. В крайна сметка разбрах, че явно трябваше да го отложа, защото дълбоко в себе си знаех, че не искам да се виждам с нея.”

4) “Тя ми изневери.”

5) “Погледнах към моя календар: беше петък и осъзнах, че ние се караме сериозно всеки ден от седмицата. Не исках да прекарам уикенда с нея. Това беше тревожен сигнал.”

6) “Седяхме и разговаряхме с колегите си за това, какво всеки би направил, ако има много пари. Един младеж каза, че ще се откаже от работата си, ще си купи яхта и ще пътува по целия свят, заедно с приятелката си. И аз разбрах, че е по-добре да се откажа от момичето си и да пътувам сам.”

7) “Когато се запознах с приятелката ми, тя беше много заета със своите проучвания и кариера. Въпреки това, ние станахме много близки и аз й дадох възможност да постигне целите си. Тя беше много раздразнителна, но аз мислех, че е заради натоварения й график и че е временно. Но тя продължаваше.. така разбрах, че тя никога няма да има време за мен.”

8) “Тя си намери нови приятели и започна да чете нова литература, която промени радикално нейните виждания и ценности. Опита се да ги наложи върху мен, така че моите приятели отказаха да се срещат, когато тя е наоколо. Това беше голям стрес и съвсем не беше онази жена, в която се влюбих.”

9) “Тя започна да критикува всичко. После аз спрях да споделям с нея неща, за да не слушам коментари за тях. Когато получих повишение в работата, осъзнах, че на никого не мога да кажа за него и с никого не мога да го отпразнувам, защото жена ми със сигурност ще намери нещо, от което да се оплаче. Тогава разбрах, че да мога да успея, ако съм сам. ”

Вижте още: Тези правила ги спазват само истинските дами

10) “Разбрах, че рожденият й ден е истинско събитие, но през последните две години, тя не направи нищо за моя рожден ден. Отидохме в ресторант и аз платих. Не спрях да я обичам веднага, но започнах да планирам развод. Това беше симптом, че сме на дъното на нашите отношения.”

Тези 10 мъже разказват открито защо са спрели да обичат!

Невероятно! Да бъдем честни, бяхме шокирани да разберем, че малките неща за нас в една връзка, са толкова важни за любимите ни мъже. И те храбро се опитват да бъдат търпеливи и да ни дадат време за това да променим нещо. Но когато търпението е към края си, те просто се обръщат и си тръгват без повече приказки.

Много важни за една връзка са разбирателството, уважението и компромисите. Ако мъжът мълчи и не казва нищо, това не означава, че всичко е наред и че всичко му харесва в тези отношения. Поради това си струва да обърнете внимание на това, на което по-рано не сте придавали значение.

loading...