НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ 10 признака, че е време да напуснете любимия човек до себе си!

10 признака, че е време да напуснете любимия човек до себе си!

994
0
10 признака, че е време да напуснете любимия човек до себе си!
10 признака, че е време да напуснете любимия човек до себе си!

Без значение колко тежки са обстоятелствата, винаги е добре да имате близо до себе си любим човек. Но какво, ако единственият човек, който ви прави щастливи, спре там, където е обещал да не спира? Ние знаем, че да си отидете от някого не е лесно, затова тук сме подбрали 10 причини, които да оправдаят тази радикална стъпка.

1) Обичате го повече от себе си.

Преди това сте били най-добрата двойка, тъй като и двамата сте вярвали, че любовта ви е безгранична. Но сега сте забравили как да обичате себе си. Ако вие толкова обичате партньора си, че сте забравили за себе си, това е нездравословна връзка, която е по-добре да спрете.

2) Той няма време за вас.

Преди да сте станали партньори, трябва да помните, че времето е най-ценният дар, който можете да подарите на друг човек. Може да имате различни приоритети, но да намирате време един за друг е от съществено значение. Оправданието “Аз съм твърде зает” не се приема.

3) Той е мекошав.

Това е най-голямата причина да си тръгнете. Когато човек се държи по този начин, той идва и си отива, когато пожелае. Днес, той е изцяло ваш, а утре дори няма да си спомни за вас. Вие не трябва да се примирявате с такава непоследователност.

4) Той не ви цени.

Когато партньорът ви никога не ви хвали или благодари, въпреки всичките ви усилия, това е болезнено и тъжно преживяване, защото се чувствате недостойни. Не забравяйте, че вие не ​​го заслужавате! Ако не ви оценяват, си тръгнете!

5) Той е невъзприемчив.

Връзката ви не трябва да стига до момент, в който партньорът ви постоянно прави това, което не ви харесва, и вие му позволявате. Все пак той трябва да се усети, че прави неща, които не ви харесват.

И ако изразите недоволството си и на него му е все едно, можете спокойно да го изхвърлите от живота си.

6) Той смята, че дълбоките разговори са банални или мелодраматични.

Дълбоките разговори са много важни за укрепването на отношенията, защото така можете да научите един за друг много повече, отколкото ако си говорите на  абстрактни теми. Ако партньорът ви отказва да говори с вас, смятайки, че това е ненужна мелодрама, това означава, че той не е готов за сериозна връзка и че не се интересува от вашите мисли.

7) Той не подкрепя вашите хобита.

Партньорът, който ви подкрепя, макар и да имате различни хобита с него, е важно условие за вашата връзка. Но има и такива партньори, които не желаят да се отнасят към вашите хобита сериозно. Такъв човек е по-добре да бъде напуснат, защото не вижда стойност в това, което е интересно за вас.

8) Той повтаря грешките си от миналото.

Веднъж всичко може да му бъде простено, но не правете това два пъти. Всеки може да направи грешка в една връзка, но ако това се повтаря отново и отново, това най-вероятно е вече навик.

9) Не се чувствате щастливи.

Щастието – причина номер, която стои в отношенията. Но какво, ако човекът, който е бил източник на щастието ви, стане причина за тъгата ви? Трудно е да  намерите сили да си тръгнете, но ако връзката ви не носи радост, то тя носи само вреда.

Вижте още: Истинската любов съществува! Уверете се сами!

10) Заради него, вие сте спрели да бъдете себе си.

Никой не оспорва, че отношенията променят хората. Понякога към по-добро и това е добре, но понякога и към по-лошо. Тези промени са видими за другите, така че помислете за това дали сте готови да загубите приятелите си в името на един човек, който ви влияе зле? Ако не – отидете си.

loading...