НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Кога жената е склонна да изневери? Точни цифри!

Кога жената е склонна да изневери? Точни цифри!

4605
0
Кога жената е склонна да изневери? Точни цифри!
Кога жената е склонна да изневери? Точни цифри!

Учените са открили, че представителките на нежния пол са програмирани да изневеряват! Полигамията е заложена в кръвта на жената. Така че тя отдавна е повишила вероятността за здраво и силна потомство в неблагоприятни условия.

Този извод се основава на проучвания, проведени в 62 страни по целия свят. Правилните резултати са гарантирани. Първия период на изневяра е средно  четири години след сключването на брака.

Защо жените изневеряват?

Отделно изневярата и нестабилността в брачните съюзи на жената са програмирани на ДНК ниво, разпадането на семейството допринася за алкохолизъм, бедност, непримирими различия в мненията и деградацията в морала. Пълен списък!

Основната причина жената да изневери на своя партньор е сексуалната неудовлетвореност. Когато един мъж не може да задоволи желанието на жена си, тя си помага с допълнителни партньори.

Втората причина може да се нарече “отмъщение”. Съпругът отделя твърде малко време и внимание от заслуженото. Той излиза от дома съсредоточен в работата и това принуждава жена му да му изневерява, така че компенсира със случайни връзки през нощта, за да защити женската си гордост.

Причината за изневярата може да се търси не само в количеството на секса, но и в неговото качество. Ако мъжът през годините на брачния си живот отдавна е спрял да се старае, една жена може да се отегчи.

Най-трудната ситуация е, когато жената се е влюбила истински. Това, което се случва, е , че тя намира сродна душа във втори човек. И старата любов е просто навик.

Бракът не трябва да бъде робски труд и жената не е нужно сама да се грижи за семейството, децата и съпруга си. Това е нереално.

Вижте още: Пет начина да победите ревността

Съвети

Колко са полезни случайните връзки и помагат или пречат на семейството? Учените твърдят: свободната връзка разрушава семейството и отнема здравето, както моралното, така и физическото.

Намерете партньор, който ще бъде най-добрия за вас и с който душата и тялото ви са едно. Бъдете спокойни.

loading...