НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какви сте в любовта според зодията си? Разберете веднага!

Какви сте в любовта според зодията си? Разберете веднага!

1
Какви сте в любовта според зодията си? Определено трябва да знаете!
Какви сте в любовта според зодията си? Определено трябва да знаете!

Всеки от нас има свои собствени представи за любовта и всеки се влюбва според собствените си причини.

Красивият пол е надарен с такива качества като красота, доброта, състрадание и присъща способност да привлича мъже. Не всички жени обаче са едни и същи. Всяка има свои собствени уникални функции. Много от тях остават скрити до момента, когато момичето влезе в отношение с един мъж. За тях не може да познае нито партньора, нито самата жена.

Ето какво влияе на любовта при всеки зодиакален знак…

Овен.

Това е силна, упорита жена. В любовта, както в работата, тя е шеф, уверена и самоуверена. Независимо от това, най-магнетичното ѝ качество е мекотата и дори слабостта, които обаче не проявява към всички.

Телец.

Този знак се контролира от Венера, която му дава свръхчувствителност към всички аспекти на взаимоотношенията – от флирта до по-дълбоката любов. Телецът се отличава с чувственост, способност да докосва с ръце и устни, така че да предаде емоциите си на мъжа.

За жената от този знак е важно да даде на партньора си пространство и свобода, така че да може напълно да се прояви и да осигури домашен комфорт – никой друг не знае как да го направи по начина, по който тя го прави.

Близнаци.

За жената Близнаци основният афродизиак е острия ум и факта дали тя ще се срещне с мъжа повече от веднъж. Интелектуалното предизвикателство, пред което е изправен един мъж, е да събуди силен интерес в нея, след което тя започва да му разкрива емоциите и качествата, скрити от любопитните очи.

Като основен инструмент за съблазняване, тя използва чувството си за хумор, въпреки че не винаги успява да балансира ума и сърцето си.

Рак.

Подобно на Телеца, Раците са добри в създаването на тихо любовно гнездо и домашен комфорт. Веднага щом жената Рак се чувства в безопасност, тя дава всичко на мъжа до нея. Най-важното нещо за този знак е дълбоката емоционална връзка, за която тя е готова да даде много. Прави всичко особено нежно, за да може лесно да съблазни мъжа.

Лъв.

Лъвовете се управляват от Слънцето, което определя техните силни страни – увереност, харизма, способността да бъдат в центъра на вниманието и да се наслаждават на това. В любовта, жената от този знак е вярна и щедра, но изисква същото в замяна.

Характерните грешки на този знак в любовта са желанието да контролира всичко и винаги. Много често ревнуват.

Дева.

Девата е предан и верен партньор, но само ако мъжът до нея напълно споделя ценностите и вярванията ѝ. Харесва старомодни, класически жестове на ухажване като пикници, огромни букети от диви цветя и песни за китара.

Девата олицетворява чистотата и красотата на любовта, на която хората незабавно реагират.

Везни.

 

Основната черта на жената Везни, която съблазнява мъжа, е способността да го накара да се чувства специален. Тя постига това с комплименти, романтична атмосфера  (свещи, музика, гурме вечеря), замечтан поглед и др.

Освен това, Везните е важно да работят върху собственото си самочувствие – колкото повече оценят и уважават себе си, толкова повече се превръщат в мечтания партньор.

Скорпион.

 

Любовта за жената Скорпион е “всичко или нищо”. Тя е моногамна и ако веднъж избере мъжа до себе си, е готова да му прощава много. Скорпионът е воден знак, което означава, че е изключително емоционален и интуитивен. За него е важно партньорите да работят на равни отношения – ако жената, представителка на знака, разбира, че инвестира повече, отколкото получава, предпочита раздялата.

Стрелец.

Стрелците оценяват свободата и не могат да издържат, когато тази свобода бъде нарушена или е прекомерно контролирана. Идеалният партньор на Стрелеца е авантюрист, готов да подкрепи партньора си във всяко приключение.

Основният талант на жената Стрелец е да съблазнява мъжете и да ги вдъхновява за най-смелите идеи.

Козирог.

 

Директни, честни, елегантни – така накратко можете да опишете жените Козирог.

Те няма да губят времето на мъжа, ако не видят в него потенциален партньор за сериозни, дългосрочни отношения. По правило вниманието им е привлечено от еднакво амбициозни хора като тях. Силните им страни са способността да поддържат свежестта на връзката, да бъдат вътрешно свободни и независими.

Водолей.

 

За любовната си връзка жената Водолей е творчески настроена: всичко, което е познато, нормално, традиционно, я отегчава. За нея е важно мъжът до нея да споделя нейните хобита, да бъде най-добрият й приятел и да има чувство за хумор.

Такава жена обикновено се привързва бързо към партньора си, което не винаги има положителен ефект върху взаимоотношенията им. Но мъжете до нея се чувстват като майстори на Вселената.

Вижте още: Петте фатални жени в хороскопа: Дали сте сред тях?

Риби.

 

Този знак е известен със своята чувствителност и способност да се разкрива в една връзка без задръжки. Жената Риби не оценява количеството, а по-скоро качеството на времето, прекарано с партньора, поради това често се впуска във връзки от разстояние.

Силните ѝ страни в съблазняването са честност и способност да приема мъжа такъв, какъвто е.

Споделете този хороскоп с приятелите си!

loading...