НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Кога мъжът не се интересува от вас? 10 реални признака!

Кога мъжът не се интересува от вас? 10 реални признака!

3134
1
Кога мъжът не се интересува от вас? 10 реални признака!
Кога мъжът не се интересува от вас? 10 реални признака!

Тази статия ще ви помогне да разберете дали мъжът до вас ви харесва наистина или просто ще трябва да прекратите отношенията си!

Мъжете не винаги са така приказливи, както жените. Те са по-склонни да млъкнат и да не говорят за всичките си преживявания, особено по отношение на чувствата. Когато една жена стане безинтересна за мъжа, това се проявява под формата на характерни признаци. Ако вие забележите тези признаци, е по-добре да се разделите с него веднага.

1) Той не е около вас и не иска да бъде с вас.

Ако мъжът си е поставил за цел само да ви съблазни, то той ще се държи по особен начин: ще ви дразни, ще ви игнорира, ще ви избягва. Когато това започне да се случва, вие сами ще разберете, че мъжът вижда във вас само романтичен обект.

Той винаги ще намира много причини да бъде около вас и ако не се опита да навлезе в личното ви пространство, това означава, че вие не го интересувате като жена.

2) На него не му е интересно да говори с вас.

Ако вие не сте интересна за него, той няма да комуникира с вас. Едновременно с това не всичко е толкова просто и не правете прибързани изводи. Може би просто чака или се страхува да направи първата крачка. Така че не полудявайте, ако той не отговоря на вашите съобщения на секундата. Мъжете по отношение на комуникацията обикновено имат други навици, различни от вашите.

3) Той общува с вас по същия начин, както с приятелите си.

Ако той общува с вас по същия начин, както с приятелите си, означава, че не го интересувате. Когато мъжът е увлечен, начинът му на общуване е различен.

Трудно е да забележите промените, но си струва да погледнете по-отблизо. Може би той просто е изключително внимателен и предпазлив – всеки мъж има своя собствена стратегия.

Погледнете по-отблизо: ако комуникацията му е различна от комуникацията с другите хора, тогава има повод за радост – този човек се интересува от вас.

4) Той никога не започва да говори първи.

Когато мъжът се интересува от една жена, той винаги се опитва да говори с нея, без значение колко е мълчалив. Ако вие говорите през цялото време и имате впечатление, че го принуждавате да общува с вас, не очаквайте интерес от негова страна.

Така че, ако не получите отговор на съобщението си, помислете: може би си заслужава да обърнете внимание на някой друг?

5) Той никога не си спомня какво сте му казали.

Човек, който не помни вашия рожден ден, възраст или дори фамилно име очевидно не планира да остане с вас и да ви опознае по-добре. Ако не помни най-простите неща, които сте му казали, тогава той не ви слуша.

6) Той не се интересува от личния ви живот.

Ако обичате един човек, той обикновено иска да знае всичко за вас до най-малкия детайл – или поне в общи линии. Той се интересува от вашите хобита, семейство, приятели и ги цени. Ако се интересува от вас, той винаги ще намери начин да стане част от живота ви и да опознае тези, които вече се намират в него.

7) Той запазва дистанция.

Жестовете и израженията на лицето могат да разкажат много за един човек. Ако той ви харесва, той винаги ще се стреми да бъде наблизо. Неговите чувства се изразяват в поведението му.

Но ако той избягва погледа ви, бяга далеч от вас, когато сте в близост, като се опитва да се измъкне, не поддържа разговора или просто се държи на постоянна дистанция – вие не го интересувате.

8) Той флиртува и с вас, но и с други момичета.

Ако мислите, че той флиртува с вас – погледнете отблизо как се държи в компанията на други жени. Той флиртува ли с тях? Може би той просто обича да флиртува с всяка жена и това, че се държи по този начин към вас, не означава, че е заинтересован.

9) Той няма нищо против другите ухажори.

Очевидно е, че ако привлечете даден мъж, то той ще обръща внимание на другите мъже, които общуват с вас. Той не може да пренебрегне оказаното от тях внимание, защото не би допуснал те да бъдат негови съперници. Той ще ви даде да разберете, че това не му харесва или поне просто ще каже, че ви ревнува.

Ако вие му разкажете как някой ви е ухажвал, а  той не реагира – вероятно, на него му е все едно.

Вижте още: Неща, които всяка жена заслужава, но не ги изисква от партньора си

10) Той ви разказва за други жени, които му харесват.

Още един много очевиден и лесно разпознаваем признак. Първо, уверете се, че това е случайна история за стара позната. Такива грешки се случват при мъжете, така че не им придавайте голямо значение.

Въпреки това, ако той не се колебае да споделя с вас подробности за любовните си афери, охотно говори по тази тема с коя той би искал да преспи и го прави редовно (почти всеки път, когато се срещнете) – можете да прекратите взаимоотношенията си.

Споделете тези съвети с приятелите си! Може би ще спасят някого от разбито сърце!

loading...