НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Трикове за всяка ситуация, които ще улеснят живота ви

Трикове за всяка ситуация, които ще улеснят живота ви

0
Трикове за всяка ситуация, които ще улеснят живота ви
Трикове за всяка ситуация, които ще улеснят живота ви

Малките трикове и съвети са истинско богатство, от което имате нужда.

Ето защо сме събрали няколко трика за всяка ситуация и повод и благодарение на тях вашият живот ще бъде поне малко по-лесен.

За да разберете коя страна на прозореца не е достатъчно добре почистена, почистете външната страна хоризонтално, а вътрешната – вертикално.

За да помогнете на гостите, които посещават дома ви за първи път, покажете им снимка преди това. Така по-лесно ще го открият.

Преди да почистите бутоните на клавиатурата един по един, не забравяйте да ги снимате преди това. Така ще ви бъде много по-лесно да ги върнете обратно.

За да извадите малко количество кетчуп от голяма бутилка, използвайте сламка. Поставете сламката в бутилката, хванете горната част с пръста си и сложете върху храната.

Ако слушате или четете, информацията ще бъде по-лесна за запомняне, ако дъвчете дъвка. Когато искате да си спомните какво сте чули или прочели, вземете дъвка със същия вкус.

Всяка храна ще бъде по-лесно да се затопли, ако я разпръснете в края на купата или съда или направите празен кръг в средата.

Вижте още: 9 раотещи психологически трика

Ако искате лакът за нокти да изсъхне по-бързо, поставете го за 15-20 минути в хладилника преди да го използвате.

Чешмата никога няма да ви дразни и капе, ако завържете по-дебел конец към нея. Така водата ще тече по него.

loading...