НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Този цигански хороскоп с точност до 97% ще определи съдбата ви!

Този цигански хороскоп с точност до 97% ще определи съдбата ви!

0
Този цигански хороскоп с точност до 97% ще определи съдбата ви!
Този цигански хороскоп с точност до 97% ще определи съдбата ви!

Вижте този различен хороскоп и ще се изненадате на точността му!

Всяка нация има своите собствени традиции и вярвания. Уникалните обреди и обичаи ни отличават един от друг. Дори хороскопите варират от народ до народ. Ние сме свикнали със зодиакалните или източните хороскопи, като ги използваме за основа да правим астрологични прогнози.

Но, например, циганите имат малко по-различен хороскоп. Техният хороскоп също се състои от 12 периода от време, за които отговарят определени знаци. Те обаче имат свои собствени характеристики.

1) Чаша 21.01-19.02

Чашите са много нестабилни и променливи. Те често се колебаят и са склонни към подозрение. Но такива хора усещат хармонията и улавят пърха в играта. Този знак бързо се уморява физически и морално.

2) Качулка 20.02-20.03

Качулките са много тайнствени и недоверчиви. Те рядко се сприятеляват, но имат няколко верни приятели. Те са много креативни и лесно намират изход от всяка ситуация. Тези хора обичат комфорта и тишината.

3) Кинжал 21.03-20.04

Това е много ясен знак, който настоява на своето до края. Кинжалите са много практични, не си губят време напразно. Въпреки това, те често са прекалено импулсивни, дори си позволяват агресия.

4) Венец 21.04-20.05

Венците обожават лукса и богатството. Но не хвърлят пари на вятъра. Представителите на този знак са много ревниви и довеждат всяко дело до край. Решимостта и бизнес жилката им ги превръщат в отлични бизнесмени.

5) Свещник 21.05-20.06

Свещниците са много добри и приятни хора. Приветстват комуникацията и новите познати. Разумното разпределение на ресурси е тяхното хоби. Такива хора са много активни, затова от тях стават прекрасни спортисти.

6) Колело 21.06-21.07

Тези хора са много импулсивни и впечатляващи. Те са романтици и мечтатели, които лесно се обиждат. Представителите на този знак стават забележителни актьори и музиканти. Въпреки това, техният характер отрицателно влияе върху моралното здраве: колелата често попадат в депресия.

7) Звезда 22.07-22.08

Звездите са много красиви вътрешно и външно. С блясъка си те осветяват и радват всички около тях. Те са истински щастливи хора, които имат късмет в каквото и да било начинание. Въпреки това, когато се отдават на другите, те не се интересуват от себе си и затова често се разболяват.

8) Камбана 23.08-22.09

Камбаните са истински добри хора, които ще съпреживяват вашите проблеми, винаги ще слушат и ще дават добри съвети. Меки, любезни хора, които много размишляват, преди да направят каквото и да било.

9) Монета 23.09-22.10

Очарователни хора, които ще намерят общ език с всяко лице. Те са отговорни за вземането на решения – не се страхуват от никакви проблеми. Прекрасни бизнесмени, които никога няма да пропуснат някакви ползи. Те са много добри в  сделките и преговорите.

10) Дълга кама 23.10-21.11

Дългата кама се дава на циганина в пубертета, което символизира смъртта на старото и раждането на нещо ново, по-силно. Под този знак се раждат силни хора, които могат да водят цели народи. Те са максималисти, притежаващи ума и интуицията на дявола.

11) Брадва 22.11-21.12

Това са рискови хора, които лесно се съгласяват с всяко приключение. Също така представителите на този знак са много смели и умни. Във всяка ситуация, се чувстват като риба във водата. Имат добро здраве и се наслаждават на любовта на другите.

Вижте още: Петте фатални жени според зодията! Дали сте между тях?

12) Подкова 22.12-20.01

Подковите са посветени на приятелите си, винаги можете да разчитате на тях. Те са много активни и упорити, искат да поемат рискове и дори да отвръщат дръзко. Това понякога им носи плодове, но често подковите стават жертви на натрапчивостта си и губят всичко, което имат.

Познахте ли се в този необичаен цигански хороскоп? Каквото и да кажете, циганите винаги познават.

loading...