НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахнете твърдата кост на крака бързо и лесно!

Премахнете твърдата кост на крака бързо и лесно!

0
Премахнете твърдата кост на крака бързо и лесно!
Премахнете твърдата кост на крака бързо и лесно!

Здравите крака и стави са гаранция за пълноценен живот. За тяхното здраве трябва да се мисли предварително. Затова днес ще говорим за бунионите на крака.

Бунионът представлява твърда подутина, образувана от нарастване на костта в долната част на големия пръст на крака, която най-често се причиняват от:

  • неудобни обувки,
  • стенокардия, грип,
  • лош метаболизъм,
  • ревматични инфекции,
  • лошо хранене.

Обикновено деформираните кости се отстраняват хирургично, въпреки че това е временно решение, тъй като съвременната медицина няма средства да реши напълно този проблем.

Поради това идват на помощ естествените средства. За да се отървете ефективно от бунионите, първо трябва да отстраните солените отлагания в тялото си.

За това можете да използвате този метод!

Подгответе следните съставки :

  • 300 мл вода,
  • 1 супена лъжица натрошени дафинови листа.

Приготвяне:

Смесете 300 мл вода и натрошения дафинов лист и оставете сместа да ври в продължение на 5 минути. След това махнете съда от огъня и изсипете сместа в бутилка. Оставете я до следващата сутрин, след това прецедете течността.

Приложение:

Пийте течността през деня на малки глътки. Повтаряйте този процес в продължение на 3 дни, подготвяйки прясна смес всеки ден.

Вижте още: Лимонът и чесъна в комбинация са най-мощното лечебно средство!

Можете да повторите лечението след една седмица. То ще ви накара да ходите често в тоалетната, което е знак, че солта започва да излиза от тялото. Резултатът ще видите в рамките на 10 дни.

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, препоръчваме да потърсите медицинска помощ. Самолечението може да е опасно за вашето здраве.

loading...