НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете чифт обувки и разберете с какво сте специални!

Изберете чифт обувки и разберете с какво сте специални!

1237
0
Изберете обувки и разберете с какво сте специални!
Изберете обувки и разберете с какво сте специални!

Дрехи, украшения, обувки – всичко това означава много за една жена. Те повишават настроението, подобряват външния вид и по този начин увеличават енергията, излъчвана от жената: положителна, тя се усеща дори от разстояние. Такава жена е спокойна, доволна, сияеща. Днес, предлагаме да направите този тест и да разберете какво ви отличава като жена.

Изберете любимата си чифт обувки и научете повече за себе си!

Изберете обувките, които харесвате, и разберете с какво сте специални!

Вашият избор е №1

С вашата женственост е трудно да се конкурират. Ако се появите на обществено място, незабавно всички обръщат очи към вас. Мъжете ви се възхищават, жените ви завиждат. Зад гърба ви има много зли езици, но вие не се интересувате от възгледите на другите хора. Вие сте уверени в себе си и оценявате мнението само на близкия до вас кръг от хора.

Трудно е да вярвате на хората, но ако вярвате на някого, то е завинаги. Не толерирате предателството и не прощавате на хората, които са ви предали. Винаги изглеждате красиви. Роклите и полите ви отиват така, както панталоните.

Вашият избор е №2

Вие сте нежни, сладки, романтични. Много хора мечтаят за вас, защото можете да се грижите за тях, да им се възхищавате и обичате. Радвате се, че получавате признаци на внимание и обожавате лекия флирт. Въпреки популярността ви сред мъжете, жените по някаква причина ви харесват, дори са привлечени от вас. Вие излъчвате мека светлина, която привлича хората като молци.

Но всичко това е външно. Вътре във вас има твърда природа, която знае какво иска. Винаги получавате това, което искате.

Носите деликатни пастелни нюанси, дантели, рокли и блузи. Те подчертават вашето естествено очарование.

Вашият избор е №3

Имате много положителни качества. Вие сте искрени, скромни и верни. На вас винаги може да се разчита. Всички изпитания преминавате с достойнство. За такива като вас, не само мъжете мечтаят. Освен всичко, знаете как да създадете уютен дом, как да сготвите перфектно и винаги изглеждате добре поддържани. Какво още може да желае вашият избраник?

С всичките си положителни качества, вие по някаква причина продължавате да бъдете сама. Околните искрено не разбират защо такава красива жена е все още необвързана. Не бързайте, вашият час ще дойде скоро.

Носите чисти ярки нюанси. Цветята и дантелите не са по ваш вкус. По природа вие сте много красиви, така че не е нужно да прекалявате с аксесоарите.

Вашият избор е №4

Вие сте Мис позитивизъм! Хората са привлечени от вас, защото излъчвате особена енергия. С вас винаги е интересно, защото имате много хобита. Топлината, идваща от вас, може да разтопи сърцето дори и на най-студения човек. Често вашите отношения започват с приятелство и в последствие преминават в нещо повече.

Вие незабавно привличате силния пол, но не бързате да допуснете някого до сърцето си. Никой наистина не знае какво се случва в душата ви. През деня можете да се усмихвате, а през нощта да плачете на възглавницата.

Вие правите най-различни експерименти с вашата външност. Открояващ се грим, необичайна прическа, екстравагантни тоалети – това е за вас!

Вижте още: Кое животно видяхте първо? Отговорът ще разкрие вашият характер! 

Вашият избор е №5

От малки знаете, че сте много красиви. Но естествената ви красота и скромност не ви позволяват да бъдете одухотворени. Най-вероятно вие оценявате хората не по външността им, а по красотата на душата им. Мъжете се чувстват приятно и са привлечени от вас. Вие сте прекрасен психолог, а приятелките ви винаги ви молят за съвет.

Вие внимателно избирате човека до вас. Не бързате, а чакате своя мъж. Имате страхотен вкус. Можете да изглеждате скъпо и елегантно, без да харчите голяма сума пари.

Ако ви хареса този тест, споделете го с приятелите си! Кои обувки избрахте? Съгласни ли сте с описанието? Разкажете ни за резултата в коментарите!

loading...