НАЧАЛО ЗДРАВЕ Картофите могат да преборят гастрит! Разберете как!

Картофите могат да преборят гастрит! Разберете как!

0
Картофите могат да преборят гастрит! Разберете как!
Картофите могат да преборят гастрит! Разберете как!

Картофите са широко разпространен зеленчук,а приемането на прясно изцеден сок от картофи не е за подценяване, защото съдържа фибри и антиоксиданти, бета каротин, витамини А, С, калий, фосфор, желязо и други полезни вещества и витамини.

Малко хора знаят, че сокът от картофи може да се използва за лечение на язви на стомаха и дуоденални язви, гастрит, ерозия на шийката на матката и възпаление на крайниците.

8

За лечение на язви и гастрити с висока киселинност всяка сутрин измивайте няколко картофа, обелете ги, след което ги рендосайте. Сложете в тензух и изстискайте 200 мл сок, за да подобрите вкуса, разтворете в него 1 ч.л. захар и изпийте на празен стомах половин час преди хранене.

Вижте още: Домашна маска за лице по-добра от ботокс

Повтаряйте процедурата в продължение на две седмици (14 дни) всеки ден. Ако е необходимо, след 7-дневна пауза, повторете отново. Всеки ден приготвяйте пресен сок. Преди употреба, разбърквайте добре със захарта. Препоръчително е да използвате сладки картофи, но обичайните помагат също.

С тази рецепта излекувах съпруга си от гастрит, който го мъчеше години наред. Той я прилагаше един месец, въпреки че болката отмина още след първата седмица и половина, но лекарят, който ни даде тази рецепта, предупреди, че отнема 30 дни, за да се възстанови напълно. И, разбира се, след това трябва да се спазват добра диета и режим на хранене.

loading...