НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест – от какво се нуждаете в момента? Погледнете картинките!

Тест – от какво се нуждаете в момента? Погледнете картинките!

0
Тест – от какво се нуждаете в момента? Погледни картинките!
Тест – от какво се нуждаете в момента? Погледни картинките!

Тест – изберете мястото, на което бихте искали да се намирате в момента и разберете какво ви липсва.

В забързаното ежедневие, пълно с всякакви ситуация, събития и работа, често  се лишаваме от ценно време, в което да се наслаждаваме и да бъдем щастливи.

Понякога ни липсват малките, но същевременно важни неща в живота.

Предлагаме ви да се отпуснете и да разгледате тези 8 чудесни места. Всяко от тях е красиво и уникално по свой собствен начин и има нещо уникално и привличащо вниманието ни. Вслушайте се в себе си. Помислете къде бихте искали да сте в момента.

1
1

Готово! Вижте резултатите от вашия тест.

1.Пейка в градината

 Нуждаете се от разговори и общуване. Не просто да си размените думи с някого, но дълги, задушевни и интимни разговори. Отделете време да се видите с близък приятел, обадете му се и го помолете да отдели свободно време за вас – да говорите за всичко, което ви вълнува – за света, за миналото, настоящето, бъдещето …

  1. Пътека в гората

Нуждаете се от обновяване и промяна. Най-вероятно не кардинална. Основата, на която градите живота ви, ви харесва. Но се нуждаете от някакви промени и разнообразие. Може би трябва да промените вашата прическа, стил? Да пренаредите мебелите в апартамента? Нова професия? Да разширите кръгозора си с нови дейности или хоби?

  1. Кафе с красива гледка

Имате нужда да освежите душата си, да дадете нов вкус на живота. Може да посетите друга държава или град. А, може би, е добра идея да опитате нещо ново и необичайно:  конна езда, пейнтбол, скок с парашут. Разбира се, не поемайте глупави рискове.

  1. Къща в гората

 Жадувате за обикновен и спокоен живот. Вие сте много уморени. Идеалният вариант е да отидете някъде в дивото, където няма хора. Да се грижите за реколта, за животни. Вечер да се вслушвате в свиренето на щурчетата. Да заспивате под звука на дъжд, капки леко да капят по покрива и в листата на дърветата. Да се събуждате от миризмата на люляк и песента на птичките.

  1. Езеро

Нуждаете се от свобода. Живота, който сега водите, ви задушава. Бъдете като вятър, не мислете за последствията. Борете се и тичайте към мястото, за което сърцето ви вика.

  1. Уютен двор

Копнеете за нормален живот. Най-обикновен – без възходи и падения, без крайности. Опитайте се да създадете някакъв ред и порядък – задайте определен режим и го поддържайте. Планирайте дните си. Поне една част от деня ви не трябва да се променя – например времето за ставане, времето за обяд, разходка преди лягане.

  1. Фар

 Нуждаете се от мечта, от надежда. Нещо, което да очаквате и към което да се стремите. Реална мечта, която има шансове за реализация. Но в същото време да е голяма и не твърде лесно постижима, да е нужно време за постигане на реализацията ѝ, а не да се случи моментално. Имате нужда да извървите своя път към мечтата, осеян с много труд, придобиване на опит, търпение и издръжливост.

  1. Къщичка край водата

Нуждаете се от почивка. Да отидете на място, където има слънце и никакви притеснения – да се насладите и наситите на неговата живителна топлина. А когато се върнете от почивката, ще усетите как напълно сте се заредили.

Надяваме се, че този тест ви достави удоволствие! Споделете с приятели!

loading...