НАЧАЛО ЗДРАВЕ Метод за почистване на организма само за 3 дни!

Метод за почистване на организма само за 3 дни!

2158
0
Метод за почистване на организма само за 3 дни!
Метод за почистване на организма само за 3 дни!

Непременно се възползвайте от този метод за почистване на тялото от токсини. По този начин ще предотвратите появата на много опасни заболявания.

Непрекъснато ни се казва, че консумацията на нездравословни, преработени храни сериозно нанася вреди на здравето ни, но само някои хора решават да се хранят с по-полезна храна.

Въпреки това, този тридневен метод за почистване ще ви помогне да детоксикирате тялото си, да промените хранителния си режим и да намалите желанието за преработени храни.

Преди всичко, трябва да избягвате млечните продукти два дни преди лечението, тъй като те са трудно смилаеми, а белите ви дробове трябва да бъдат почистени от откритите в тях токсини.

Този метод ще ви помогне да очистите червата от опасните токсини, което обаче може да доведе до запек, така че трябва да изпиете чаша билков чай в нощта преди лечението. Белите дробове не трябва да се претоварват с отпадъци в тялото по време на това тридневно лечение.

След това на следващата сутрин трябва да изстискате два лимона и да добавите сока в половин чаша вода и да изпиете тази напитка преди закуска. Консумацията на мощни алкални храни стимулира възстановяването на белите дробове. След закуска пийте 1,5 чаши сок от грейпфрут, сок от ананас или вода.

Соковете от ананас и грейпфрут имат високо съдържание на антиоксиданти, които поддържат здравето на дихателната система. Между закуската и обяда трябва да изпиете от 1 до 1,5 литра чист сок от моркови.

Той ще алкализира кръвта по време на лечението и тъй като морковите са богати на бета-каротин, ще ви помогне да абсорбирате витамин А в организма. Сокът ще има благоприятен ефект върху дихателните пътища.

След това трябва да изстискате сок от моркови, спанак, морски водорасли, целина, магданоз и да си приготвите напитка, богата на калий. Калият е чудесен за детоксикация на тялото, особено ако се приема в течна форма. Пийте по 1,5 чаши сок вместо вечеря.

Вижте още: Ето как да разпознаем сърдечен удар един месец преди да се случи

Накрая, преди да си легнете, изпийте 340 мл чист сок от червени боровинки. Той ще унищожи бактериите в белите дробове и тъй като боровинката е богата на мощни антиоксиданти, тя ще пречисти урината и кръвта.

Повторете тази процедура в продължение на три дни, за да изчистите белите дробове, премахнете токсините, излишната вода и мазнините и напълно да почистете тялото си от токсини.

loading...