НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Невероятни идеи за дизайн на беседки! Подобрете градината си!

Невероятни идеи за дизайн на беседки! Подобрете градината си!

0
С тези идеи за изграждане на беседка градината ви ще бъде вашето любимо ваканционно място! Сега знам какво ще правя това лято!
С тези идеи за изграждане на беседка градината ви ще бъде вашето любимо ваканционно място! Сега знам какво ще правя това лято!

Невероятни идеи за изграждане на беседката във вашата градина! Всеки, който има къща или градина, мечтае за уютни вечери на открито с чаша чай в ръка или пък празнично барбекю, а може и семейна вечеря под сянката на дърветата.

От дълго време искате да си построите беседка, но не знаете коя е се вписва в обстановката на градината ви и какъв стил да изберете? Тези 15 невероятни примера със сигурност ще ви дадат насоки за вашата лятна мечта.

Летни беседки

Идеи за вдъхновение

  1. Стъклена модерна беседка, която ще предпазва от дъжд и слънце. Изглежда невероятно!

1

2. Осмоъгълна беседка с пещ. Постройте каменна пещ или камина под покрива и ще се насладите на вкуснотиите, приготвени на огън.

2

3. Разположена точно сред цветята – на изключително подходящо и умно място. Уханието на цветната градина ще носи наслада при всеки празник и събиране.

3

4. Много изчистен дизайн, предоставящ удобство и кът за сядане. Платформата, стените и перилата са изработени от дърво.

  1. 45.Този цветен балдахин ще ви спаси от прежурящото слънце.

5

  1. 6. Беседка, напомняща на бабината къща едно време. При изграждането ѝ са използвани дървени трупи.67. Кръгла кована беседка с ефирни завеси отстрани.

    7

     

    8. Главният акцент тук е камината. Представете си колко приятно би било да се съберете цялото семейство заедно на това място, когато времето е дъждовно.

8

9. Под навеса на покрива има меки дивани, които са много удобни за прекарване на време на открито.

9

10. Подходящ за градина в ориенталски стил. Азиатски елементи, камъчета, масивни традиционни колони и скулптури – всичко това създава отлична атмосфера за релакс.

10

11. Семпло и интересно.

11

Вижте още: Как да отгледате лимон у дома? Много важни съвети!

12. Беседка в средиземноморски стил. Покрийте я с тента с орнаменти, мебели от ковано желязо и полилей.

12

13. Конструкция, изградена от дърворезба в традиционен стил.

13

14. Беседка, подходяща за партита с голяма компания. Много красиво е декорирана отвън – с пердета, цветя и цветни лехи, които придават завършеност на интериора.

14

15. Беседка, изпълнена в минималистичен стил. Каменните топки придават оригиналност на дизайна на градината.

15

Беседката е една от най-популярните и същевременно функционални декорации за една градина. Прекарайте вечерите си в хармония с околната среда с помощта на тези невероятни идеи!

loading...