НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Известнa ясновидка разказва как да привлечете късмета в къщата си

Известнa ясновидка разказва как да привлечете късмета в къщата си

3523
0
Известнa ясновидка разказва как да привлечете късмета в къщата си
Известнa ясновидка разказва как да привлечете късмета в къщата си

Алена Курилова е известна ясновидка със силни психически способности. Тя е помогнала на огромен брой хора да решат проблемите си и разберат какво точно и в кой момент от живота трябва да направят. В едно от интервютата си тя разказа как да привлечете късмет, здраве и благополучие в дома си.

Ние ще споделим с вас ценните съвети на Алена Курилова. Оказва се, че е много лесно да започнете успешен живот.

Как да привлечете късмет в живота си?

1. В навечерието на важно събитие

В деня преди важното събитие, преди да си легнете, сложете обувките, с които ще отидете на събитието, до изхода. На следващата сутрин, не забравяйте да преминете прага с десния крак.

2. За късмет

Колкото и странно да звучи, трябва да си купите подкова. Основното условие – трябва да е нова, но истинска или сувенир, не е важно. Сега нека някой от вашите роднини да я скрие, а вие се опитайте да я намерите. След като я откриете, закачете я над входната врата. Благополучието в къщата е гарантирано.

3. Да се отървем от болести

Ако някой от вашите роднини често боледува, има начин да го излекувате. За да направите това, вземете облеклото на пациента, отворете прозореца и го развейте, като казвате: “Нов ден – нова храна, нов ден – ново здраве”.

4. Да привлечем необходимите ползи

За да привлечем това, което ни липсва, направете това на Коледа. Отворете входната врата, вземете брадвата и ударете тъпата страна от прага. В същото време кажете: “Ела, ела, в тази къща … (наименувайте това, което искате)”. Това може да бъде всичко…от пари до разбирателство с децата. Между другото, самата Алена Курилова използва този метод в живота си и казва, че работи.

5. Ако търсите любов

Ако искате да срещнете своята половинка, трябва да заложите на седмица за палачинките – това не е грях, а дългогодишен обред. Така вие получавате насока за това къде и кого да търсите.

6. Отървете се от конфликти

Ако в къщата ви има атмосфера на неразбирателство и скандалите са чести гости, просто трябва да се погрижите за кухнята. Пригответе храна в добро настроение и най-важното, вложете част от душата си. Изпълвайки с добра енергия кухнята, жената предава на цялата къща и нейните обитатели тази положителна енергия.

7. Превърнете плановете в реалност

Не обвинявайте целия свят за неуспехите си, а създавайте планове и си поставяйте цели. Бъдете интересни за себе си и целеустремени към вашите мечти.

Запишете плановете си на хартия. Посетете място, от което се зареждате духовно. И най-важното – избягвайте хората, около които се чувствате изтощени. Дори и тези, които са ви много близки.

8. За увереност

Ако нямате достатъчно самочувствие, трябва да проведете един ритуал. Вземете червена нишка и завържете на нея 12 възела. Връзвайки всеки възел, казвайте: “Искам всичко да се случи”. След това поставете тази нишка под постелката на предната врата. Когато напускате къщата, направете го с десния си крак.

Съвет на редактора

Трябва да правите това, в което вярвате. Ако мислите, че всичко това е глупост, не трябва да провеждате такива ритуали. Не забравяйте, че основното нещо в този живот е да бъдете благодарни. Дори ако всичко в живота ви е страхотно, помогнете на нуждаещите се, пожелайте на хората добро.

Вижте още: Тайните на семейния живот определено ще ви изненада!

Използвайте съветите на известната ясновидка Алена Курилова, за да изпълните живота си с щастие и не забравяйте да споделите с приятелите си в социалните мрежи!

loading...