НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Девите са най-верните приятели, съпруги и любовници. Вижте защо!

Девите са най-верните приятели, съпруги и любовници. Вижте защо!

0
Девите са най-верните приятели, съпруги и любовници. Вижте защо!
Девите са най-верните приятели, съпруги и любовници. Вижте защо!

Ако четете този текст, най-вероятно, като Бионсе, сте зодия Дева. Джей Зи също е роден под знака на Девите. Ако сред вашите близки има Дева, смятайте, че сте много щастливи. Поздравления!

“Девата е най-добрият знак в Зодиака”, казва Миранда Сипола. (Е, това е предубедено мнение, но това не го прави по-малко вярно).

Девите наистина са много верни и приятни спътници за своите приятели, съпруги, съпрузи и партньори.

Ако познавате хора от този знак, тогава вероятно нямате нужда от причини да бъдете приятели с тях или да ги обичате. Но за всеки случай, ние ви представяме 8 причини да направите това.

1. Девите са верни и лоялни.
Те са верни приятели и верни партньори. Когато имате до себе си Дева, не е нужно да се притеснявате, че може да ви излъже.

Всички ние се нуждаем от малко време за себе си. И Девите знаят това по-добре от всеки друг.

2. Те винаги казват какво мислят.
Всеки знае, че Девите имат силен характер. Те са практични и ако им зададете въпрос, ще получите директен отговор.

Девата просто не иска да живее в лъжа. Но винаги помнете: ако Дева ви похвали или ви направи комплимент, значи е абсолютно искрено.

3. Девата умее да планира рождените си дни и винаги да са на висота.
Хората, родени под този знак, са перфекционисти и не се успокояват, докато не се убедят, че всичко е на най-високо ниво.

Така че, ако вашият приятел е Дева, ще имате поне един истински весел ден в годината – неговия рожден ден. Винаги можете да използвате нейните/неговите организационни таланти за собственото си парти.

В същото време, Девата помага безкористно. Просто от любов.

4. Ако имате проблеми, Девата ще предложи да ги реши. Тя обича да помага на своите приятели. Когато животът ви притисне, дайте възможност на Девата да ви помогне. Той или тя определено ще намери решение.

Ето защо, всеки, който има сред близките си Дева, се чувства по-добре, знаейки, че със сигурност може да разчита най-малко на един човек в света.

5. Имате нужда от приятелски съвет?
Девата обикновено има супер-аналитичен и наблюдателен ум. Естествено, нейните оценки са субективни, но поне знаете, че ще се опита да вникне в сърцевината на проблемите ви.

Те разбират различните характери на хората и се държат внимателно.

Не знаете дали трябва да се доверите на този нов човек? Попитайте Девата: тя ще му направи характеристика с ужасяваща точност.

6. Вашата приятелка Дева винаги си спомня малките неща.
Главите им винаги са пълни с милиарди мисли и емоции. Но отвън са студени. Те просто не изразяват своята любов и преданост по обичайните начини. Девата е по-нежна.

Вижте още: Забавен хороскоп: Как се молят различните зодии?

Те ще запомнят любимия ви цвят, любимата ви марка, любимата ви част от деня, важните дати – всичко. Те си спомнят какъв сладолед харесвате! Естествено, щастливи са да ви подкрепят, когато сте тъжни.

Ако вашата съпруга или съпруг е Дева, тогава той/тя знае точно какво кафе харесвате.

Знаете ли какво? Това е истинска любов.

7. Девата може да ви измъкне от неприятностите.
Тъй като те са и най-силният знак в зодиака, можете да очаквате, че ще ви помогнат да решите проблемите си.

Имате сложен проект и се нуждаете от помощ? Девата ще ви помогне. Тя ще намери начин да ви мотивира.

8. Девата никога не се хвали.
Дева – супер скромна личност (през по-голяма част от времето). Те никога не се оплакват, че ги натоварвате. И никога няма да пощади усилия заради вас.

Просто ги ценете.

loading...