НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Емоциите при зодиакалните знаци и как те ги прикриват!

Емоциите при зодиакалните знаци и как те ги прикриват!

762
0
Емоциите при зодиакалните знаци и как те ги прикриват!
Емоциите при зодиакалните знаци и как те ги прикриват!

Емоциите на всеки знак от зодиака се изразяват по различен начин. Тяхното прикриване също се проявява по разнообразен начин – разберете как в тази статия!

1

 1. Овен (21 март – 19 април)

Вие смело отстоявате позицията си, не криете емоциите си само и само да прикриете вашата слабост и уязвимост. Когато сте разстроени, може да се ядосате или разочаровате. Когато някой нарани чувствата ви, не допускате да покажете обидата си.

2

 1. Телец (20 април – 20 май)

Имате склонност внимателно да прикривате емоциите си, докато нещата не станат твърде тежки и сериозно и не можете повече да издържате. Не обичате твърде много да се самоанализирате, позволявате на всичко да следва своя естествен път и развой.

Не сте от хората, които чувстват необходимост да изливат чувствата си пред другите, за да им олекне на душата.

3

 1. Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците обожават да общуват. Винаги сте готови да помогнете на близките си в беда. Невъзможните ситуации ви предизвикват и помагат да пораснете. Никога не криете чувствата си от другите. Ако нямате възможност да споделите всичко, което ври и кипи във вас, тогава се изолирате в себе си и сте склонни да изпаднете в състояние на депресия.

4
4
 1. Рак (21 юни – 22 юли)

Често не знаете как да се справите с връхлитащите ви емоции. Когато сте разстроени, изпадате в крайности: или налагате твърде много себе си на другите или се отдалечавате от всички за известно време. Много е трудно да се предскажете поведението ви, но определено ви харесва някой да ви прегърне, когато се чувства зле.

5

 1. Лъв (23 юли – 22 август)

Вие сте много страстни и никога не прикривате чувствата си. Понякога емоциите ви връхлитат толкова силни, че на хората около вас им става трудно да ги понесат. Понякога се вълнувате само от собствените си чувства и емоции. Обикновено искате най-доброто за другите, но не винаги нещата се получават така.

6

 1. Дева (23 август – 22 септември)

Вие сте прагматични и много рядко изразявате емоциите си. Когато сте разстроени, предпочитате да отидете на уединено място – у дома или в любимото ви кафене. Опитвате се да се справите с чувствата възможно най-бързо, за да намерите решение на проблема. Не се задълбавате твърде много върху чувствата си, но предпочитате да продължите напред, като бързо се отървете от болезнени емоции.

Вижте още: Годината на раждане разкрива всички ви тайни! Разберете как!

7

 1. Везни (23 септември – 22 октомври)

Вашата цел е да поддържате баланс. Често предпочитате да не говорите за чувствата си, да прикривате емоциите си, за да не разстройвате и натоварвате близките си. Но ако емоциите ви избухнат, това ще доведе до по-голям проблем във взаимоотношенията ви.

8

 1. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Често променяте настроенията си, като не винаги можете да се справите със собствените си чувства. В душата ви може да царува буря от емоции, които могат да пометат всичко по пътя си. Най-добре е в такива моменти да се пазите от докачане и провокация. Може да станете доста отмъстителен, когато ви се стоварят твърде много емоции.

9

 1. Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Вие сте емоционална личност, която, обаче, не обича да показва чувствата си. Зад маската на спокойствието съумявате да скриете силно разочарование или депресия. Ако сте наранени или ядосани, сте податливи към избухване. Ако това се случи, опитайте се да поправите ситуацията.

10

 1. Козирог (22 декември – 19 януари)

Вие сте склонни към анализ, ориентирани практично към ситуациите. Хората понякога могат да ви считат за студени, защото не обичате да изразявате емоциите си твърде явно. Често дори ги потискате. Трябва да внимавате: въпреки че се опитвате да прикриете чувствата на тревога и тъга зад маската на привидно спокойствие, те лесно могат да се разкрият.

11

 1. Водолей (20 януари – 18 февруари)

Понякога е трудно да се разберат тези ваши дълбоки емоции, които преживявате, защото не знаете как да ги изразите и изкажете. Често се опитвате да избягате от истинските ви чувства, но се проваляте. В повечето случаи, когато сте тъжни, обичате да прекарате известно време с приятели.

12

 1. Риби (19 февруари – 20 март)

Обичате да мечтаете,  но понякога се отплесквате твърде много. Трябва да излезете с приятели или да се занимавате с нещо, което да отвлече вниманието ви от това самовглъбяване. Депресията, тъгата, безпокойството, чувството на неудовлетвореност често взимат превес над чувствителната ви природа. Когато това се случи, изразявайте чувствата си чрез творчество или по други здравословни начини.

Разбира се, не всички хора от един и същ зодиакален знак се държат по абсолютно еднакъв начин. Тук са дадени общи, характерни за всеки знак особености на поведението.

 

loading...