НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 10 вещи, които внасят в къщата бедност и нещастие

10 вещи, които внасят в къщата бедност и нещастие

0
10 вещи, които внасят в къщата бедност и нещастие
10 вещи, които внасят в къщата бедност и нещастие

Изправени пред черна дупка, ние обичаме да обвиняваме за всичко обстоятелства. Но понякога най-обикновените вещи са виновни, тъй като привличт в къщата бедност и нещастие.

Често живота ни се обърква чрез нашите собствени действия. Можете да избегнете това, ако премахнете неща, които носят само нещастия и неприятности. Дори когато всичко е наред в живота ви, от време на време трябва да се извърши някаква ревизия. Можете да превърнете почистването в ритуал: както психолозите, така и експертите от Фън Шуй единодушно казват, че когато почисти пространство около себе си, човек се чувства по-добре.

10 вещи, които привличат негативите неща в къщата

1. Счупено стъкло.
Това може да е счупен прозорец, огледало или чаша с отчупена дръжка. Не ги съхранявайте у дома, защото счупеното стъкло символизира пробив в защитата.

2. Стари неща.
Носени дрехи, стари вестници или списания, които вече няма да четете – всичко това трябва да оставите в миналото и да изхвърлите на боклука. Ако не можете да изхвърлите старите си дрехи, дайте ги за благотворителност. Няма нужда да ги пазите в къщата, ако няма да ги носите.

3. “Мъртви” вещи.
Едно от тях са сухите цветя. Те са любими на много домакини. Всичко остаряло носи негативна енергия. В същия списък можете да включите сушени пеперуди или бръмбари, рога на животни и пера от птици. Разбира се, съществуват изключения от правилата: ако хербарията на дъщеря ви, е ценна за вас, няма да има никаква вреда от нея. Същото важи и за перата или рогата, които украсяват помещенията. Мидичките и раковините от почивката трябва да се пазят като сувенири само ако редовно се грижите за тях. Всичко останало е по-добре да се раздаде или изхвърли.

4. Всяко нещо, което не е било използвано повече от три години.
Дори и да е съвсем ново, негативната енергия започва да се натрупва в него. Или трябва да му дадете нов живот или да помислите за изхвърляне. Например онези дънки, който си купихте от разпродажба преди десет години, но не са вашия размер.

5. Малките отпадъци в джоба или чантата ви.
Както се казва, с такива малки неща започват големите неприятности. За да царува в живота ви хармония, опитайте се всичките ви вещи да са в ред.

6. Снимки, които не ви харесват.
Всичко, което ви кара да се чувствате зле, трябва да бъде изхвърлено от къщата! Толкова е логично.

7. Часовникът, който е спрял.
Това е много лош знак. Или трябва да го занесете на ремонт или да го изхвърлите.

8. Несъчетаемите неща.
Специално внимание трябва да се обърне на едната ска на балкона. Такива вещи вече не са необходими и възпрепятстват придобиването на нови покупки.

9. Окъсана метла.
Метлата е инструмент за почистване. Ако почти цялата метла се е разпаднала, тогава трябва да купите нова, в противен случай това ще доведе до финансови загуби. Така казват мъдреците!

Вижте още: Средство за отпушване на тръби – бързо и лесно!

10. Снимки, изобразяващи бури или лошо време.
Не става дума само за глобални катастрофи, но дори и тези картини, които изобразяват силен дъжд, сняг и други неблагоприятни климатични условия, могат да предизвикат отрицателни емоции.

Между другото, не само “нещастните” неща водят до бедност и нещастие. Понякога дори талисманът може да доведе до провал, ако се използва неправилно. Например, не всеки знае как правилно да постави подкова, за да носи щастие.

Почиствайте редовно дома си, а от време на време можете да запалите свещи в стаите: те пречистват къщата от негативните емоции.

Други новини:

Ето защо всички полудяха по тези чадъри! Истинска революция в производството на чадъри! Но вижте сами …..

loading...