НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Разберете колко сте суеверни според хороскопа?

Разберете колко сте суеверни според хороскопа?

0
Разберете колко сте суеверни според хороскопа
Разберете колко сте суеверни според хороскопа

За броеницата, четирилистната детелина и много други неща, възрастните хора казват, че носят щастие. Всеки, който вярва в тези неща, има свои собствени идеи, а има и такива, които не вярват в суеверия. Вижте колко са суеверни представителите на всяка зодия:

Овен

Всички тези суеверия и хвърляне на боб са абсурдни, а телепатията може да мине, но само във филмите. Въпреки че не е суеверен, ако ушите му парят, Овенът знае, че някой клюкарства по негов адрес или го очакват добри новини.

Телец

След като изпие кафето си, Телецът иска да обърне чашата и някой да разгледа любовното му положение. Чете хороскопи, иска да се консултира с астролози и да му гледат на карти. Когато види черна котка, той променя посоката си на движение и се движи от другата страна на улицата.

Близнаци

Близнаците четат вестници, докато слушат прогнозата за времето по телевизията с едно ухо. Те най-малко вярват в тези недоказани теории, освен ако не им докажат, че има логика. Те вярват, че когато ги сърби лявата ръка, ще вземат пари, въпреки че не го показват пред другите.

Рак

Не са суеверни, но над входната врата има амулети, които носят късмет. След лош сън, веднага проверява в съновника какво означава. Той затваря всички прозорци, проверява котлоните на печката и ютията, бойлера, заключва няколко пъти, защото никога не се знае какво може да се случи, докато няма никой вкъщи.

Лъв

И Лъвът не е суеверен, но все пак скришом чете литература за парапсихологията, а за алтернативната медицина вече знае всичко. Той няма от какво да се оплаче, да чукне на дърво, само малко го боли гърба, но това сигурно е от седене. И докато седеше и мислеше, на прозореца му кацна калинка. Веднага отиде да провери дали има нещо в хладилника, защото тя вещае гости.

Дева

Тя обича психологията и прави разлика между суеверие и парапсихология. Тя не отваря чадър у дома, не казва какви са й плановете, за да не се объркат, а ако й подарите нож, Девата ще ви го плати с дребна монета.

Разберете колко сте суеверни според хороскопа

Везни

Везните са рационални, но във всеки случай ще вържат червен конец на ръката си, защото са неустоими сами по себе си. Те мислят, че всички около тях са завистливи. Мъдро пази тишина и гордо се усмихва, когато другите й завиждат.

Скорпион

Не харесват неизвестното, а любовната ситуация за Скорпиона е най-важна, затова редовно посещават астролози и гадатели. Те говорят малко и предпочитат първо да чуят лошата новина и след това добрата.

Стрелец

Стрелецът не е суеверен, но ако някой му каже нещо лошо или нещо, което може да му донесе нещастие, той ще го послуша, за всеки случай. Тези теории ще му бъдат смешни и няма да покаже пред никого, че вярва в тях, но няма и да рискува да направи нещо, което “би могъл да предотврати”.

Козирог

Козирогът може лесно да бъде разстроен от лош сън, а на следващия ден може да направи всичко възможно, за да чуе, че е добре да защити близките си. Той не иска да взима прибързани решения и ако нещо не е планирано, той вярва, че е за добро и има причина да се случи.

Вижте още: Виж своя месец на раждане и разбери коя птица си!

Водолей

Интересуват се от астрология, нумерология и карти таро, суеверни са, но за нищо на света не биха признали, че се страхуват да счупят огледало и заобикалят стълбовете на улицата във формата на буквата “А”. Ако кихне, докато говори нещо, Водолеят знае, че е вярно, въпреки че си намира оправдания пред другите.

Риби

Рибите спят и интерпретират сънищата с приятели, а когато някой извади карти, могат да слушат цяла нощ. Те се страхуват малко от гадатели, но обожават астрологията. Възможно е да не искат да се настанят в хотелска стая с номер 13 и ще обуят чорапите си обратно, срещу уроки.

 

loading...