НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете една от тези вълшебни ябълки и вижте какво ви очаква!

Изберете една от тези вълшебни ябълки и вижте какво ви очаква!

0
Изберете една от тези вълшебни ябълки и вижте какво ви очаква!
Изберете една от тези вълшебни ябълки и вижте какво ви очаква!

И сега, за да ви отърсим малко от вашите занимания, ви предлагаме да избягате в една чудна приказка. И да научите какво ви очаква в близкото бъдеще.

Затворете очи. Представете си, че сте в омагьосана гора. Около вас – смарагдови дървета. Слънчевите лъчи блестят през клоните им. Вие вървите покрай дърветата и стигате до просторна поляна, окъпана с цветя. Изведнъж виждате на средата ѝ забравена кошница. В нея има вълшебни ябълки. Отхапвате една от тях и вече може да разберете какво ви предлага близкото бъдеще.

Коя от тези ябълки бихте избрали?

Коя от тези 5 вълшебни ябълки ще изберете? Погледнете резултата и ще бъдете изненадани!

Жълта ябълка

Ще изпитате радостни чувства. Не мислете за неприятностите и скърбите. Скоро всичко ще се промени към по-добро. Това важи както в областта на кариерата, така  и в личните отношения.

Тъмно червена ябълка

Вие, като всички хора, обичате да мечтаете. Ако сте избрали тази ябълка, тогава вашите желания ще се сбъднат. Основното нещо е да положите максимални усилия от ваша страна. Вярвайте в късмета си и той ще дойде при вас.

Червена ябълка

Изборът казва: Не се страхувайте от рисковете! Дори и най-смелите идеи могат да се превърнат в реалност. Съдбата ще ви даде насоки. Бъдете бдителни; съгласете се на споразуменията на предложения за нова работа. Очакват ви щастливи събития!

Вижте още: Изберете чифт обувки и разберете с какво сте специални!

Зелена ябълка

Очакват ви много промени. Най-важното , че те ще бъдат положителни. Само, че е необходимо да проявите търпение. Не пришпорвайте нещата. Вселената помага и дава сили на всички хора на подходящото време. Започнете да реализирате творческите си идеи, веднага като усетите, че е дошъл правилния момент.

Златиста ябълка

Не се тревожете за бъдещето. Нищо, че събитията не се развиват както сте планирали! Неприятностите скоро ще приключат. Най-важното е, че най-доброто тепърва предстои. Не мислете за лошите ситуации. Кажете си: „И това ще отмине …”

loading...