НАЧАЛО ЗДРАВЕ Химиотерапията не е единствения отговор! Вижте защо!

Химиотерапията не е единствения отговор! Вижте защо!

9072
0
Химиотерапията не е единствения отговор! Вижте защо!
Химиотерапията не е единствения отговор! Вижте защо!

Химиотерапията е единственият отговор, който получавате от лекарите за лечение на рак. Методът на химиотерапията е широко използван за лечение на рак, но въпреки това той уврежда нашето тяло. От друга страна, има много хора, които се обръщат към народните методи за лечение на рак, като голяма част от тях успешно са спечелили битката с рака.

Много от популярните домашни средства за лечение на рак включват моркови, куркума, сода за хляб или канабис. Последното лекарство за рак се състои от мед. Това е историята на пациент с рак, наречен Анте Крешич от Загреб, на когото докторите казали преди 13 години, че скоро ще умре, защото страда от смъртоносен рак на белите дробове. Но днес той е все още жив, като спечели борбата срещу рака, използвайки мед и други натурални билки.

Крещич бил изписан от болницата през април с нелечимата диагноза – рак. Няколко месеца по-късно той отново отишъл в болницата за редовен преглед и за лекарите бил голям шок да го видят жив. Кръвните тестове показали такива резултати, че никой не би предположил, че до скоро се е борил с тази коварна болест.

Лекарите го попитали какви домашни средства ползва и го посъветвали да продължи да се лекува с тях. Така Крещич решил да сподели това невероятно лекарство с всички, които се борят с рака. Той признал, че единствената причина за неговото възстановяване са били натуралните продукти и домашна методи на лечение. Той не приемал никакви химични лекарства, но това, което използвал, е семпла смес от мед и подправки като джинджифил и други билки.

Ето и рецептата, с която може да победите рака.

Вижте още: Миризма от краката: С тези домашни рецепти това няма да се повтори никога повече

Съставки:

  • Корените на джинджифил – 2 (големи по размер и нарязани на парчета)
  • натурален мед – ½ кг.

Какво трябва да направите:

  1. Вземете нарязаните корени от джинджифил и добавете към твх ½ кг органичен мед.
  2. Съхранявайте сместа в стъклен буркан и го разбърквайте добре всеки път, когато го използвате.
  3. Консумирайте 1 супена лъжица от тази смес 3-4 пъти на ден.
  4. След 4 дни ще наблюдавате видима разлика в състоянието ви

Имайте позитивно отношение и продължете това лечение.

 

loading...