НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какво вещае 2018 година за всеки знак на зодиака?

Какво вещае 2018 година за всеки знак на зодиака?

0
Какво вещае 2018 година за всеки знак на Зодиака?
Какво вещае 2018 година за всеки знак на Зодиака?

Според източния календар, 2018 година ще бъде годината на Кучето. Кучето е неспокойно същество и поради това ще пази нашето благополучие. То олицетворява справедливостта, никога не предава, а в годината на царуването му можем да се успокоим – всичко ще бъде ясно и честно.

През 2018 г. можете спокойно да предприемете какъвто и да бизнес и работа, защото Кучето се втурва в битката, без да мисли за последствията. Елементът Земята е свързан със закони и традиции, затова в годината на Кучето е добре да се придържаме към нейните принципи.

Въпреки факта, че Кучето не обича промените, то ще направи всичко, за да накара жителите на земята да подобрят условията си на живот. Тук основното нещо е да вярвате в чудеса – 2018 г. ще се забавлява с нас и ще ни изненадва!

През 2018 г. качества като добронамереност и честност са добре дошли. Дори когато се сблъскваме с конкуренция, не трябва да сме лицемерни и нечестни – в годината на кучето никой няма да смее да ни мами.

Всяко начинание, работа и бизнес през 2018 е важно да бъде изпълнено с креативност. За хората от интелектуалните професии в годината Кучето ще видят отворени врати – толкова много проекти и открития, за които светът никога не е предполагал! Трудолюбивото и активно Куче винаги ще намери начин да води душата на всеки човек, който вярва и се бори за успеха си, , защото носът му надушва късмета и сполуката.

Прогнози за всеки знак на Зодиака:

Овен

През 2018 всеки овен ще усети невероятен стремеж към силни и понякога несигурни усещания. Това не би помогнало особено много на представителите на знака да постигнат нещо значимо. За да насочи неудържимата енергия на представителите на знака в правилната посока, Кучето няма да толерира неподчинение и ще върне изгубените в “стадото”. Звездите препоръчват да започнат обучение или кариера, опитвайки се да научат нови технологии, да научат чужд език, да се предизвикат в чисто професионално израстване и т.н. В противен случай, проблемите на Овена няма да могат да бъдат избегнати.

Телец

Първите дни на януари ще донесат малко проблеми на представителите на знака. Въпреки това, вие ще се справите с тях блестящо! Освен това можете да научите някои уроци и в близко бъдеще да помогнете на някого с придобития опит.

Звездите препоръчват да преразгледате плановете си за бъдещето и да внесете някои корекции в тях. В областта на любовта и романтиката при Телецът ще бъде пълен ред. Новите взаимоотношения могат да прерастнат в по-дълбоко привързаност от просто един флирт. Вие дори бихте могли да се изправите на прага да вземете решение за брак.

Близнаци

Хороскопът за 2018 за Близнаци ясно показва, че за всеки от представителите му, отношенията в семейството ще дойдат на първо място като приоритет. Годината на Кучето ще бъде период, в който отдавна забравени или отлагани за неопределен период от време проблеми или конфликти отново ще се появят в живота им и ще напомнят за себе си точно в най-неподходящото време. През предстоящата година представителите на знака ще трябва да се справят както с настоящите, така и с внезапно възникващите проблеми, които вероятно са отлагали за по-нататък.

Рак

Началото на 2018 г. ще бъде повече от успешно. Кучето ще помогне на представителите на този знак да извършат много добри дела – както за себе си, така и за другите. Вие с отличие ще можете да се справите с проблемите, които изникват пред вас.

Личният ви живот също се очаква да бъде тих и гладък. Но за това всеки трябва да работите усилено. Втората половина на март ще бъде, меко казано, трудна. За щастие негативното влияние на небесните тела няма да продължи дълго. През април ще има повратна точка, която отново ще разгърне късмет пред лицата на представителите на знака Рак.

Лъв

Въпреки подкрепата покровителя на 2018г. за всички лъвове и лъвици от самото начало на януари ще има труден период, който ще им донесе много неприятности и вълнения. В края на краищата всичко ще се окаже просто излишно суетене и притеснения, а причините за тези преживявания ще са толкова незначителни, че ще се смеете на себе си.

От края на януари до април късметът отново ще се усмихне на представителите на слънчевия знак. Вие ще имате невероятни перспективи както в личен план, така и в професионален. Не се опитвайте да вземете всичко и веднага на момента – покажете известна предпазливост и се съсредоточете върху едно нещо.

Дева

От самото начало на годината Девата ще трябва да вземе много отговорни решения, които пряко ще засегнат живота им в близко бъдеще. За да вземе правилното решение, Девата ще трябва да се вслуша в собствената си интуиция и да разчита на сърцето си. Пролетта ще донесе вълнения в личния ви живот и ще изглежда, че връзката е достигнала задънена улица. Ясно е, че ще е необходимо да се случат промени. Звездите препоръчват Девата да започне със себе си. Само Този знак има силата да сплоти така силно семейството и то да придобие обща кауза и цел. Може би е време да помислите за продължение на рода?

Везни

През цялата 2018 г. късметът ще се усмихва на Везните. Ако сте достатъчно търпеливи и не отговаряте на откровени провокации, ще можете да успеете във всяко едно начинание. Ще имате благоприятно време, което ще ви позволи да постигнете впечатляващи успехи, значително да утвърдите позицията си в обществото и да натрупате голямо количество материални активи. В средата на май ще имате неприятности и проблеми на работното място. Не е нужно да се притеснявате – лесно ще можете да се справите с всички възникнали трудности.

Скорпион

Самото началото на 2018 г. ще бъде приятно и невероятно лесно за всички Скорпиони, без да се натоварват дори и от най-малките трудности и проблеми. Но постепенно това ще отмине и ще се наложи да покажете забележителна упоритост и постоянство, за да разрешите много нововъзникващи проблеми. В края на януари вероятно ще срещнете доста препятствия по пътя към желаната цел. Възможността да изоставят своите планове със сигурност ще разочарова Скорпионите, но не се отчайвайте – с необходима грижа и старание ще постигнете успех!

Вижте още: 7 правила в шаха, които са много важни и в живота

Стрелец

Началото на годината ще бъде благоприятен период за професионален растеж. Личните връзки също ще бъдат много успешни. Младите Стрелци трябва да се пазят от недоброжелателни хора, в противен случай те могат да станат лесна мишена за по-силни противници. Януари ще донесе поредица от успехи и радостни събития, както в сферата на бизнеса, така и в личен план. От вас се изисква само едно важно нещо – да се постараете да не пропуснете късмета си.

През февруари Стрелците ще трябва да разрешат цяла куп въпроси – колкото повече, толкова по-добре. Ще трябва да положите много усилия, за да се справите с доста задачи и предизвикатества, понеже може пред вас да се появи голям период от неблагоприятни дни.

Козирог

Началото на годината няма да е лесно за всички представители на знака, но в същото време първите месеци на 2018 г. щ бъдат интересни. Всички трудности, които Новата година може да ви поднесе, ще бъдат преодоляни в две направления.

За да постигнат зашеметяващи резултати във всеки бизнес, ще помогнат вродените качества на всеки представител на този знак – предпазливост и благоразумие. Каквито и да са бариерите, поставени от конкуренцията, лесно можете да преодолеете всяка от тях.

От началото на януари и до идването на пролетта животът на Козирога ще бъде повлиян от разнообразни ситуации – и положителни, и отрицателни. Всеки резултат ще зависи от самоконтрола ви, възможността да вземетенавреме всичко в свои ръце.

Водолей

Много Водолеи ще започнат годината с промени, които, на първо място, ще засегнат тях самите. Може би е необходимо да промените външния си вид и имидж, за да подобрите излъчването си и по този начин да подчертаете всички негови достойнства. През януари може да има размирици, но те не трябва да ви притесняват – бъдете по-взискателни към себе си и обръщайте по-малко внимание на другите. От средата на февруари ще започнете да се приближавате внимателно към вашата цел, както в личния живот, така и професионално. “Повече риск и по-малко съмнение” – това е мотото, което ще донесе успех на този знак!

Риби

Началото на годината ще бъде приятно във всяко отношение за Риби. Цялата 2018 г. ще бъде относително спокоен период в почти всички сфери на живота на всеки от представителите на този знак. Специален успех очаква Рибите в бизнеса. В областта на личните взаимоотношения отново ще се случат много ключови събития и ще се преживеят силни емоции. След лекия и спокоен Януари, ще ви очаква изключително вълнуващо време, което ще продължи до началото на март. Това ще изисква от вас всички натрупани знания и опит. Взимайки решения въз основа на внимателно претеглени изводи, ще можете да избегнете много грешки.

loading...