НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Методите за мигновена енергия, които ще ви помогнат

Методите за мигновена енергия, които ще ви помогнат

0
Методите за мигновена енергия, които ще ви помогнат
Методите за мигновена енергия, които ще ви помогнат

Има моменти, когато човек е в опасност и получава отрицателна енергия от други хора в контакт с тях. Скандали, кавги, неприятни разговори, проклятия биват изпратени към човека. В такива моменти човек може да получи такава доза отрицателна енергия, която да се отрази под формата на влошаване на здравето, намаляване на силите, в някои случаи дори се превръща в сериозен проблем с енергийната система.

1) Ако сте преживели неприятен разговор и чувствате упадък на силите, намерете възможност да измиете ръцете си – дръжте ръцете си под течаща вода поне за минута. По този начин водата ще отнеме отрицателната енергия, която сте приели.

2) Думите носят не само смисъл (семантика), но и енергия. Докато лушате думи по свой адрес като ласкателство, завист, желания, кажете си шепнешком: “Успехът да говори, злото да мълчи”.

3) Ако ви говорят обиди, проклятия, също шепнешком кажете “Вземете си ги обратно”.

4) След тежък разговор, ако усещате рязък спад в силите си, може дори да се наложи да използвате ефекта за трансфер на енергията. Спрете някъде за минута, хванете дърво или храст с дясната си ръка (дясната ръка служи за предаване на енергията) и си представете, че установявате енергиен контакт.

Ментално изтласкайте негативното чрез лявата си ръка. Представете си как премахвате от себе си отрицателната енергия. Кажете на себе си: “Маха се от мен цялата мръсотия и отрицателна енергия”. Достатъчни са две или три минути. Може състоянието да бъде съпроводено от повръщане и усещане за лекота в тялото.

Вижте още: Ако използвате алуминиево фолио, спрете веднага!

5) Вземете клечка кибрит. Да, само горяща клечка кибрит. Поемете дъх, представете си, че негативната енергия преминава през нея. След това я пуснете на земята.

Това са прости методи за спешна енергийна помощ. Не ги пренебрегвайте, заради очевидната им простота.

Формалното обучение ще ви помогне да оцелеете. Самообучението ще ви доведе до успех.

“Не се притеснявайте за хората или ситуациите,

те са безсилни без вашата реакция.”

Буда

loading...