НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Съпругът ви се прибира късно у дома? Как бихте реагирали?

Съпругът ви се прибира късно у дома? Как бихте реагирали?

478
0
Съпругът ви се прибира късно у дома? Как бихте реагирали?
Съпругът ви се прибира късно у дома? Как бихте реагирали?

Най-вероятно в живота на всяка жена, която живее в брак, е имало ситуация, когато съпругът ѝ се е връщал у дома твърде късно.

Съвместният живот в брака е сложно нещо. Ще трябва да отстъпите, да издържите, да простите. Съществуват и негласни правила, които трябва да спазите.

Например, ако един от съпрузите се забави, той трябва да предупреди другия за това. Съпругите, като правило, винаги искат да знаят къде и с кого любимият им прекарва време.

Ако в края на краищата съпругът ви закъснява, как ще го срещнете? Спокойно и любезно, ще му стоплите вкусна вечеря или с точилка в ръце и със скандал?

Как посрещате съпруга си, когато се прибира късно у дома Изберете отговора и разберете каква жена сте!

Нашият тест ще ви помогне да научите характеристиките на вашия характер и за това какво е вашето отношение.

Избрахте първата опция

Ще организирате разбор. Подобна постъпка вие не възнамерявате да му простите. Скандалът не може да бъде избегнат. Изразявайки своите твърдения и претенции, вие, разбира се, ще си припомните миналите “заслуги”, когато е трябвало да бъдете сдържани и разбрани. В емоционалното си избухване, дори е възможно да хвърлите тежък предмет по съпруга си и да го ударите “в лицето”. Важно е за вас да знаете всяка стъпка на съпруга си.

Избрахте втория вариант

Естествено, няма да пренебрегвате този акт, но силният скандал не е вашия избор. Ще мърморите само тази вечер, но всички смъртни грехове на вашия партньор, със сигурност не бихте ги споменали същата вечер. Да, настроението ще се влоши, но да се карате за вас няма смисъл. Жалко е, че съпругът ви за пореден път ви игнорира, но вие не искате да го разберете.

Избрахте третата опция

Съпругът ви, когато се появи на вратата, ще очаква вашия укорителен поглед и строга поза! Или може би въобще няма да му отворите вратата. Най-вероятно ще останете през нощта в спалнята. Ще затворите вратата. Няма да говорите с него. Може би ден-два, ще играете с него на “мълчаливата”. В удобен случай няма да пропуснете да споменете тази ситуация.

Вижте още: Тест, който показва много за характера ви! Опитайте!

Избрахте четвъртия вариант

За вас късното пристигане у дома не е супер събитие. И какво, ако се е забавил? Най-важното е, че се е прибрал у дома. Това е всичко и означава, че всичко е наред. Най-вероятно е бил задържан по работа. Той се опитва да печели пари и да прави всичко за къщата. Нищо страшно не се е случило. Подобен акт е малко вероятно да допринесе за ваш спор или усложняване на отношенията.

Споделете теста с близките и приятелите си!

loading...