НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какво очаква всяка зодия до края на 2017 година?

Какво очаква всяка зодия до края на 2017 година?

6290
0
Какво очаква всяка зодия до края на 2017 година
Какво очаква всяка зодия до края на 2017 година

Ето какво очаква всяка една зодия през последните месеци на 2017 година. 

Стрелец

Вие заслужавате някой, който ви обича и ви разбира. Може би това няма да се случи до края на годината. Но не губете надежда.

Козирог

Имахте късмета да намерите любовта. Това е човек, който наистина ви обича с цялото си сърце. Трябва да си зададете въпроса, на какво сте готови за него? Но най-вече – дали си се представяте с този човек до края на живота си.

Овен

Половината от сърцето ви иска да пусне човека, когото обичате да си тръгне, а другата половина не може да си го представи. Толкова дълго вече се въртите в кръг, че сте разочаровани от себе си. Не забравяйте какво заслужавате – това със сигурност не е някой, който да ви командва.

Рак

Как оцеляхте, при положение, че това вероятно е най-лошата година в живота ви? Но сега нещата ще се подобрят. Просто изчакайте дотогава.

Лъв

Вие бягате от връзките и взаимоотношенията от всякакъв вид. Срещи? Мразите ги. Връзки? Не искате да имате нищо общо с тях. През 2017 се чудите как успявате да правите едно и също всеки ден, без да полудеете или да убиете някого. А любовта ще дойде в живота ви.

Дева

Направили сте голяма стъпка в кариерата си. Що се отнася до любовта, вие давате много повече за човека до вас, отколкото той. Заслужавате повече.

Телец

Може би малко се срамувате напоследък. Не знаете дали пътя, по който сте поели, е правилният. Не е страшно, че сте несигурни. Но не позволявайте на страх да ви отведе към провал. Следващите четири месеца от живота ви няма да са най-добрите.

Близнаци

През по-голямата част от 2017 г. животът ви е бил малко променлив. Промени в кариерата. Промени в отношенията. Промени в живота, които досега сте се страхували да направите. Всички тези плашещи избори сега ще ви се отплатят. И може би няма да намерите нова връзка до края на годината, но ще намерите себе си.

Водолей

През следващите няколко месеца миналото ще ви преследва. И въпреки че сте се променили и вече сте по-зрели, то ще ви напомня за всичко, което сте направили погрешно. Не позволявайте на чуждото мнение да кара миналото ви да доминира над настоящето.

Вижте още: Тук са събрани най-странните навици на зодиите

Риби

Най-накрая ще пуснете миналото да си отиде и ще намерите любовта, която заслужавате. Всичко, което някога сте дали на другите хора, сега ще се върне при вас. Но внимавайте, когато това се случи. Когато хората видят, че сте щастливи, ще се опитат да ви приземят или някакви призраци от миналото ще се върнат отново.

Везни

Напоследък сте били много наранени, но през тези месеци ще имате време да се излекувате. И точно когато си мислите, че имате напредък, се връщате с няколко стъпки назад.

Скорпион

Вие сте прекалено мъдри за годините си и винаги е било така. Виждате нещата по различен начин от всеки от вашите връстници. Вие сте вълци единаци, които се фокусират върху собствените си цели. Но някой ден до края на годината, пътищата ви ще се пресекат с някой, който мисли по същия начин като вас.

loading...