НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чай, който предотвратява редица болести, сред които и диабет!

Чай, който предотвратява редица болести, сред които и диабет!

0
Чай, който предотвратява редица болести, сред които и диабет!
Чай, който предотвратява редица болести, сред които и диабет!

Всеки, който започне да използва този чай, става почитател на лечебните листа и споделя своите знания с приятелите си и семейството си.

В допълнение, много научни изследвания са доказали силата им в защита от сърдечно-съдови заболявания и проблеми с имунната система, увеличават енергията, контролират кръвното налягане, предотвратяват диабета и болестта на Алцхаймер.

Лечебните свойства на маслиновите листа са познати от древни времена. В древен Египет те са били използвани в медицината и мумифицирането на фараоните.

Маслиненото дърво е на около 2000 години и се смята за свещено според различни цитати от Библията. То има антибактериални, противогъбични и антивирусни свойства, а екстрактът от маслинови листа се използва за лечение на голямо разнообразие от проблеми, като кандидоза, менингит, енцефалит, грип, херпес, хепатит, пневмония, малария, тропическа треска, туберкулоза, диария, и инфекция.

Използването им продължително време и редовно, помага да спрете развитието на атеросклерозата и значително да подобрите състоянието си.

Всички тези предимства на маслиновите листа предизвикват нарастващ интерес от страна на научната общност.

Изследване, проведено в Университета по здраве в Мичиган показа, че олеуропеинът, вещество, съдържащо в този списък, регулира нивата на кръвната захар. То е чудесно за лечение и профилактика на диабет.

Маслиновите листа имат 4 пъти повече калий, магнезий, манган, фосфор, селен, цинк и мед от зеления чай. Тези минерали имат висока антиоксидантна активност и анти-стареещ ефект и стимулират метаболизма и премахват бързо излишната течност.

Трябва да пиете по 3-4 чаши на ден в продължение на 3 до 4 месеца.

По този начин можете да отслабнете до 6-8 кг за месец, като съчетавате използването на чая от маслинови листа със здравословна и балансирана диета и физически упражнения.

Ето как да направите чай от маслинови листа:

Съставки:

500 мл пречистена вода

1 супена лъжица маслинови листа

Вижте още: Рибеното масло ще ви избави от редица заболявания!

Получаване:

За да направите чай, загрейте до кипване 500 мл вода. Добавете 1 супена лъжица маслинови листа.

Покрийте и оставете да престои 20 минути. След това изсипете и изпийте първата чаша.

Маслиновият чай може да се консумира от всички, с изключение на бременните жени и кърмачките.

loading...