НАЧАЛО ЗДРАВЕ Напитка, която ще прочисти дробовете! Полезна за пушачи!

Напитка, която ще прочисти дробовете! Полезна за пушачи!

0
Напитка, която ще прочисти дробовете ви! Полезна за пушачи!
Напитка, която ще прочисти дробовете ви! Полезна за пушачи!

Тази напитка може да се окаже много полезна. Продължете да четете!

Пушенето е изключително лош навик, но този факт не спира милиони хора да продължават да правят това. Повече от 16 милиона души в Съединените щати изпитват някакви здравословни проблеми, дължащи се на тютюнопушенето. За всеки един човек, който умира поради тази зависимост, най-малко 30 души страдат от тежки заболявания, свързани отново с нея.

Проблемите с дробовете, причинени от тютюнопушенето, често са тежки и необратими, но все още има надежда чрез тази прочистваща напитка, която ефикасно детоксикира белите дробове и помага на настоящи и бивши пушачи. Тя съдържа лук, джинджифил и куркума, които са много полезни съставки.

Лукът има мощни антиоксидантни и противоракови свойства. Той ефективно възпрепятства развитието на раковите клетки в организма.

Джинджифилът успокоява храносмилането и намалява излишната слуз, натрупана в белите дробове, поради тютюнопушенето.

Кумркумата е популярна индийска подправка, която предлага много ползи за здравето, тъй като е богата на витамини и минерали и има мощни противоракови, антибактериални и антивирусни свойства.

Ето как да направите тази прочистваща напитка:

Съставки:

  • 400 гр лук
  • Корен на джинджифил
  • 2 супени лъжици куркума
  • 400 g природен подсладител (мед, кленов сироп, ксилитол и т.н.)
  • 1 литър вода

Инструкции:

Добавете подсладителя във водата и го нагрейте, докато започне да кипи. След това добавете предварително нарязаните лук и джинджифил и оставете да кипне. Добавете куркумата и намалете топлоната.

Продължете да готвите, докато остане само половината от първоначалното количество. Изцедете и оставете да се охлади до стайна температура. Дръжте отварата в хладилника.

Вижте още: Каква домакиня сте? Разберете с този лесен тест!

Употреба:

Трябва да приемате по 2 супени лъжици ежедневно, сутрин и вечер, няколко часа след закуска и вечеря.

Освен това, помислете за отказване от цигарите и алкохола. Независимо от  това, че тази напитка прочиства, пушенето е изключително вредно за хората около вас, както и за вашето здраве.

loading...