НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ако изпитвате ставни болки, тези сокове ще ви помогнат!

Ако изпитвате ставни болки, тези сокове ще ви помогнат!

0
Ако изпитвате ставни болки, тези сокове ще ви помогнат!
Ако изпитвате ставни болки, тези сокове ще ви помогнат!

Хората, които изпитват ставни болки, тендинит и други болки, свързани с артрит, знаят, че могат да бъдат доста изтощаващи. Не можете да ходите нормално и имате някои трудности, за да изпълнявате ежедневните си дейности. В повечето случаи намаляването на възпалението е първата и най-важна стъпка за лечение на болки в ставите.

Възпалението може да увеличи болката, свързана със ставните проблеми и тендинита. Въпреки че възпалението е естествен процес, хроничното възпаление може да увеличи продължителността и интензивността на болката. Защо не се опитате да облекчите болката по естествен начин? Използвайте пресни плодове и зеленчуци, известни със силните си противовъзпалителни свойства, и ще видите невероятните им предимства!

3 сока, които могат да помогнат за облекчаване на тендинит и болки в ставите.

Златен сок.

Този мощен противовъзпалителен сок е изключително полезен за лечение на болки в ставите, тендинит или всяка друга болка, свързана с артрит. Той съдържа съставки, които имат мощни противовъзпалителни свойства и хранителни вещества, които ефективно подобряват храносмилателната система, пречистват черния дроб и намаляват възпалението.

Необходими съставки:

½ ананас

2 жълти чушки

4 стъбла селъри

½ лимон

1 парче джинджифилов корен

Получаване:

Почистете лимона, извадете семената от пипера и отстранете кората на ананаса. Трябва да нарежете всички съставки и да ги сложите в сокоизстисквачка. Това е всичко! Вашият супер сок е готов. Насладете му се.

Успокояващ сок.

Процесът на приготвяне на този сок е много прост. Въпреки че се състои от четири съставки, той е много вкусен и полезен в случай на възпаление.

Необходими съставки:

½ ананас

10-12 големи листа зеле

1 краставица

½ лимон

Получаване:

Просто пуснете всички съставки в сокоизстисквачката! Насладете му се!

Ягодова-ябълкова наслада.

Ягодите са богати на мощни антиоксиданти, които значително намаляват възпалението. В допълнение, лаймът, включен в рецептата, ще стимулира хранителните вещества в този сок!

Необходими съставки:

2 големи ябълки

3 чаши ягода

1 лайм

Вижте още: Победете кашлицата с банани и вода! Вижте как!

Получаване:

Измийте ябълките и ягодите и почистете лайма. Можете да добавите и листата на ягодите в сока, тъй като са изключително питателни. Тази рецепта може да се приготви като смути!

Тендонитът може да бъде болезнен. Въпреки факта, че има някои лечения, които могат да помогнат при лечението на болки в ставите и тендинит, най-доброто нещо, което трябва да направите, е да намалите възпалението, за да определите причината и решите проблема. Всички тези рецепти имат мощни противовъзпалителни свойства и могат ефективно да намалят болката и да ускорят лечебния процес.

Препоръчва се да се консумират най-малко по една или две порции от тези здравословни сокове всеки ден, докато забележите подобрение!

loading...