НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Принципът на бумеранга за всеки знак от Зодиака

Принципът на бумеранга за всеки знак от Зодиака

0
Принципът на бумеранга за всеки знак от Зодиака
Принципът на бумеранга за всеки знак от Зодиака

Днес ще ви запознаем с принципа на бумеранга, който връща на всички знаци от зодиака негативните особености в техния характер.

Често чуваме изрази като например, отнасяйте се към хората така, както искате те да се отнасят с вас, или правете добро, и то ще ви възнагради с пълна сила. Но за съжаление не за всички знаци от Зодиака тези закони за живота действат. Така че ние искаме да ви запознаем с жизнените принципи на бумеранга.

Всичко, което правите, има значение. Всички лоши неща непременно се връщат, но за всеки знак от Зодиака този принцип работи в различни области на живота с оглед на различни интереси и възгледи за живота.

Всяка зодия си има свои недостатъци и слабости, които ни карат да проверяваме и да се уверяваме в сто процентната работа на принципа на бумеранга отново и отново. Повечето хора стоят на една и съща греда през цялото време. За съжаление, това не може да бъде променено. Такава е нашата природа.

Овен

За овните бумерангът връща думите, които те рядко следят. От една страна, е добре, че те са толкова честни, но от друга страна, това е разрушително за тях. Случва се, че им е необходима помощ от колега, а той им припомня някаква обида. Овенът рядко търси помощ, но всичко се случва в живота. Така бумерангът се връща към него и го удря.

Телец

Телецът има прекалено високо мнение за себе си, така че съдбата му връща гордостта под формата на любовни неуспехи. Почти всички Телци смятат, че са идеални, затова те често създават хаос в отношенията. Това има изключително отрицателно въздействие върху личния им живот.

Близнаци

Близнаците не оценяват това, което другите правят за тях, така че често остават сами. Тяхната лекота и пълна апатия към онези, които спасяват живота им, обичат ги и се грижат за тях е това, което непрекъснато лети към тях като бумеранг и отнема приятели и близки, а с това и късмета им.

Рак

Проклятието на Рака, което никога не го напуска, е манипулацията. Раците харесват, когато всичко е под техен контрол, така че звездите правят често така, че животът им да бъде хаос, което  унищожава доброто им настроение и им къса нервите.

Лъв

Лъвовете мислят само за себе си и за семейството си, без да обръщат внимание на нещата  наоколо. За тях светът се върти в специална орбита, чийто център са те самите. Когато става дума за близките им хора, те се отдалечават от Лъва. Лъвът има малко приятели, тъй като са претендиращи и лицемери – това, което правят, това и получават. Лъвът е егоистичен знак, който е заобиколен от хора, които са като него.

Дева

Девата постоянно се съмнява във всичко и мисли за най-лошото. Подобен принцип във Велената не прощава на никой зодиакален знак и го лишава от късмет. Безпричинният негативизъм привлича като бумеранга неуспехи в любовта, делата, финансите.

Везни

Везните са прекалено невнимателни, затова в живота им винаги има много трудности. Те рядко отиват на лекар, не следват колко харчат, хранят се неправилно. След това се чудят защо имат малко пари и лошо здраве.

Скорпион

Скорпионите обичат интригите, манипулирането и лесно спират да комуникират с хора, които обичат. Ето защо те често клюкарстват зад гърба им. Звездите и Вселената ги обграждат с проблеми, лишавайки ги от способността да различават добрите от лошите хора.

Стрелец

Стрелците са прекалено нетактични и обичат свободата. Изглежда, че те мислят само за себе си. Те се обожават, като се наричат победители, така че са готови да направят всичко заради първото място. Принципът на бумеранга за тях се изразява в постоянни, малки и натрапчиви проблеми.

Козирог

Козирозите обичат да играят на царете на света. Те са прекалено сериозни, за това към тях бумерангът се връща под формата на забавни неприятни ситуации, заради които всеки се смее на тях. Това се случва рядко, но умело.

Водолей

Водолеите мислят за себе си като герои, които са склонни да спасят света от неприятности и катаклизми. Те се опитват да приведат мислите си към света, да ги налагат на други хора и да ги наложат като истината, за което съдбата им налага тежки наказания под формата на семейни проблеми и неочаквани ситуации – те често биват изоставени от най-добрите им приятели.

Вижте още: Основните проблеми с партньора, които стоят пред всяка зодия

Риби

С Риби всичко е изключително просто – те са мечтатели, които живеят само с мисли за красота. На тях им липсва сериозност, затова биват наказани, ако хората ги приемат на сериозно.

Както виждате, всеки знак от Зодиака има своя определена, негативна особеност, която след това им се възвръща с лихвите, работейки на принципа на бумеранга. Например, Везните, поради тяхното невнимание, винаги имат много трудности в живота, а Водолеите, изграждайки герои от себе си, които ще спасят света, често неочаквано за тях остават сами, без близки и приятели. Ето защо, ако искате да промените нещо в живота си към по-добро, започнете да правите промени в себе си!

loading...