НАЧАЛО ЗДРАВЕ Домашен лек за възстановяване на уморените крака

Домашен лек за възстановяване на уморените крака

0
Домашен лек за възстановяване на уморените крака

Лек, който може да премахне умората, да възстанови тонуса и да отпусне краката ви!

Вероятно всяка жена, носейки най-вече високи токчета, особено тънки, е преживявала една от най-ужасните болки в краката.

Не бях изключение. В продължение на много години не можех да спя спокойно вечер – краката ми не ме оставяха на мира. Изпитвах болка, появяваха се конвулсии, стъпалата изглеждаха изкривени и деформирани.

В резултат на това нямах добър и редовен сън. Съпругът ми се опита да облекчи колкото може болките, правейки ми масажи. Но всичко това доведе до липса на сън, раздразнителност, умора и по-чести караници.

В един момент разбрах, че е време да намеря изход и разрешение, докато ситуацията не не се е превърнал в хронично заболяване.

В края на краищата благодарение на краката ни ние се движим и те са неизменна част от живота ни. Изчетох куп списания, претърсих сайтове в интернет и най-накрая намерих своето спасение!

Този лек се прави лесно и не коства много пари, така че може да се снабдите с него по всяко време.

За да възстановите уморените си крака, ще са ви необходими:

Ваничка/леген с вода, в която се разтваря цяло сапун за пране. Водата трябва да заприлича по цвят на разреденото мляко. След това сложете една голяма лъжица сол и сода. Всичко това се смесва, като съставките трябва да се разтворят, след което затоплете с варена вода. Температурата на водата не трябва да бъде прекалено гореща, нито твърде хладна. След като сте я загрели с варената вода, капнете десет капки йод. Такава вана за крака трябва да се приема около петнадесет минути.

Вижте още: Избавете се от негативната енергия с няколко лесни метода!

Не можете да ми повярвате, но сякаш болката премина във водата. Наистина това се оказа невероятен лек! И за да бъде процедурата максимално приятна, съпругът ми ми масажира краката, след което си обух чорапки и се завих добре. Един такъв разтвор може да се използва не повече от три пъти.

За момичета, страдащи от венозно заболяване, препоръчвам температурата на разтвора да не е твърде висока. След първата такава баня спах като бебе. А месец по-късно напълно забравих, че някога съм имала болки в краката!

loading...