НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечение на хеликобактер пилори с помощта на народен лек

Лечение на хеликобактер пилори с помощта на народен лек

0
Лечение на хеликобактер пилори с помощта на народен лек
Лечение на хеликобактер пилори с помощта на народен лек

Лечение чрез тази лесна и семпла рецепта! Продължете да четете за повече информация!

Хеликобактер пилори е обща бактерия, която засяга 70% от населението на света. Докато при някои хора тя предизвиква никакви симптоми и не води до язви, при други тази инфекция може да предизвика язва в стомаха или в горната част на тънките черва и дори да доведе до рак на стомаха.

За щастие, тази бактерия може да бъде ефективно лекувана, като спазвате следните добри здравословни навици.

Едно от най-ефективните природни лечения за хеликобактер пилори е смокиня в зехтин. За да се подготви този народен лек, имате нужда от малко смокини, нарязани на четвъртинки, потопени в студен зехтин.

Оставете ги за около шест седмици преди да започнете да използвате лекарството. Приемайте по една чаена лъжичка от това лекарство всяка сутрин на празен стомах. Ако се нуждаете от спешно лечение и не можете да изчакате шест седмици, направете по-малко и използвайте след 7 дни. При по-малко време на престой, лекарство може да има по-малко лечебни свойства, но отново ще бъде полезно.

Когато става въпрос за ефективното лечение на тази бактерия, важно е да се избягват горещи или кисели храни и преработени месни продукти. Вместо това се придържайте към диета, базирана на готвена храна, в идеалния случай в студен зехтин.

Вижте още: Как да се отървем от паяците у дома?

Тази комбинация е полезна също и за други заболявания, включително хемороиди, запек, безплодие, чревни заболявания, астма, бронхит, и много други.

loading...