НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Ще имате ли късмет през 2018 година? Научете от нашия хороскоп!

Ще имате ли късмет през 2018 година? Научете от нашия хороскоп!

0
Ще имате ли късмет през 2018 година? Научете от нашия хороскоп!
Ще имате ли късмет през 2018 година? Научете от нашия хороскоп!

През 2018 година определено ще дойде добро време за тези хора, чийто елемент от китайския хороскоп е земята. Факт е, че през 2018-та идва Земното Куче, чийто цвят е жълтият, а неговата стихия е земята.

Следователно, хората, които нямат елемент земя, най-накрая ще почувстват необходимост от постоянството и грижата на Жълтото куче, ще усетят здравата почва под краката си и надеждната защита от бедствия. Ако Земята е неподходящ елемент в личния ви хороскоп, непременно ще почувствате някаква ограничена способност и значителни пречки в постигането на желаните цели.

Такова е природата на кучето – “не пуска”. То е предпазливо, бдително, винаги нащрек, понякога прекалено притеснително, неуверено, обича да се презастрахова: лае по всеки и за всеки случай.

Можем да кажем с увереност, че годината ще бъде изпълнена със събития за хората, родени в годината на Дракона и Заека, както и за януарските Кози и юлските Бикове. Хората, родени в годината на Дракона, определено ги очакват промени, но не непременно негативни.

Във всеки случай представителите на Дракона трябва да бъдат внимателни, да очакват вълнуваща година с динамика в отношенията им с приятелите и социалния им кръг. За да се предпазят от конфликти, ги съветваме да носят със себе си амулет под формата на Заек през цялата година: Заекът отклонява Кучето от пряка атака срещу Дракона.

Петелът е “господарят” на Кучето, което означава, че силите на Петела ще се увеличат. Кучето е “господар” на Бика. Следователно, за Бика годината ще бъде важна, но не и лесна. Той трябва да е особено внимателен към настоящите събития, има вероятност да стане жертва на обстоятелства. Очаква се Бикът да промени кръга си на комуникацията, възможни са промени на работното място и в семейството.

Може би най-трудното време ги очаква онези, в чиито хороскопи са представени едновременно знаците Вол и Коза. Възможни са здравословни проблеми, чувство за липса на свобода и ограничена способност за влияние върху това, което се случва. Като превантивна мярка за тези хора е добре да носят символа на заека през цялата година.

Вижте още: Петте фатални жени в хороскопа: Дали сте сред тях?

Хората, родени през годините на Прасето, Плъха и Вола, могат да се чувстват изоставени и незначими. Но не се обезсърчавайте, опитайте се да се възползвате от новото си състояние.

Родените в годините на Заека, Коня и Тигъра ще получат подкрепата на Кучето. 2018 година ще бъде благоприятна за тях.

loading...