НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете карта и разберете какво ви очаква в бъдеще!

Изберете карта и разберете какво ви очаква в бъдеще!

0
Изберете карта и разберете какво ви очаква в бъдеще!
Изберете карта и разберете какво ви очаква в бъдеще!

Всяка карта в този тест има определено значение! Изберете и вижте какво е вашето бъдеще!

Повечето психолози предпочитат асоциативния метод на изследване, защото с негова помощ могат да научат стремежите на човека, здравословното му състояние, настроението му. Нашият съвременен асоциативен тест ще ви помогне да разкриете тайните, които крие вашето подсъзнание.

Разчитайки на интуицията си, погледнете картите и изберете тази, която ви хареса най-много.

Асоциативен тест. Искате ли да знаете какво ви очаква Изберете карта и прочетете резултата!

Първа карта

Сега имате нужда от спокойствие. Най-вероятно в последно време сте имали стрес, караници и конфликти. Време е да възстановите загубеното психологическо равновесие. Да, има много ситуации и те не могат да избягат от вас.

Намерете време и обърнете внимание на любимите си развлечения. Това ще отвлече вниманието ви от проблемите, ще ви увлече и успокои. Ще видите как всичко в живота ще се подобри. Не се притеснявайте!

Втора карта

Ако сте избрали карта номер 2, скоро ще имате успех. Заслужавате благоволението на Съдбата, защото проявявате всеотдайност и старание. По-висшите сили са готови да подкрепят всичките ви творчески проекти и начинания.

Изчакайте промяната. Със сигурност ще промените живота ви към по-добро. Време е да действате! Успехът е зад ъгъла!

Трета карта

Картата казва, че ще намерите хармония. От ревността и завистта няма да има следа. Разберете, че тези чувства действат върху вас отрицателно, без да ви дават спокойствие. Най-накрая ще разберете какво искате да постигнете и коя е задачата, която трябва да изпълните на земята.

Ще имате големи възможности пред вас. Не ги пропускайте! В близко бъдеще ще имаме пътуване и среща с интересни хора.

Четвърта карта

Настъпило е времето, в което да започнете да се доверявате на вашата интуиция. Тя ще ви позволи да постигнете признание и успех. Когато видите, че не можете да промените дадено събитие, не се намесвайте и изберете да се приспособите към обстоятелствата.

Да плавате по течението на живота, е вашето кредо. Скоро съдбата ще ви даде знаци и ако успеете да ги разчетете правилно, ще можете да намерите отговорите на въпроси, които ви притесняват отдавна.

Вижте още: Каква личност си? Открий, като избереш своето слънце!

Пета карта

Вселената препоръчва да се посветите в близко бъдеще на себе си: нови неща, вкусна храна, почивка. Починете си от работа.

Животът ни е мимолетен, а човешкото тяло не е робот, то също трябва да почива, иначе ще започне да боледува! Ако не загубите чувството си за хумор, тогава проблемите също няма да изглеждат големи.

loading...