НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какви хора сте според този хороскоп на късмета?

Какви хора сте според този хороскоп на късмета?

0
Какви хора сте според този хороскоп на късмета?
Какви хора сте според този хороскоп на късмета?

Обикновените хороскопи могат да разкрият на отделните хора само техния характер и да предскажат съдбата с различна степен на точност. Този хороскоп е много по-интересен: съдбата ви ще бъде не само предвидена, но и предопределена.

Направете това, което се изисква и всичко ще бъде абсолютно точно!

Водолей (20 януари – 18 февруари) – всичко му върви по вода.

Надежден. Атрактивен. Целува се великолепно. Предпочита да бъде в дългогодишна връзка. Старателен. Приема всякакви проекти.

Той се гордее със себе си и с всичко, което прави. Разсеян и неорганизиран. Бавен. Добър любовник, ако не спи. Екстремен мислител. Обикновено обича своите домашни любимци повече от членовете на своето семейство.

Много може да подразни другите с неговите опити да обясни или да разкаже дадена история. Непредвидим. Превишава очакванията ви.

Не е боец, но може да ви нокаутира.

Риби (19 февруари – 20 март) – партньор за цял живот.

Грижовен, добър, умен. Рибите обичат да бъдат в светлината на прожекторите.

Много организирани. Изключително привлекателни за противоположния пол. Те обичат, когато последната дума е тяхна. Те са лесни за спечелване, но също толкова лесно могат да бъдат загубени. Страстни, красиви любовници.

Толкова е забавно с тях. Понякога Рибите са твърде доверчиви, лесно могат да бъдат наранени. Много са грижовни. Те винаги се опитват да направят правилното нещо, поради което често страдат. Понякога те бързо се привързват към другите и страдат поради тяхната искреност. Странни са в добрия смисъл на думата. Имат голямо чувство за хумор!

Дълбоки са. Обичат да се шегуват. Добри приятели са за другите, но самите те трябва да са по-взискателни при избора си на техни приятели.

Овен (21 март – 19 април) – агресивен тип.

Общителен. Атрактивен. Спонтанен. С него не е добре да се шегувате. Забавен. Отлично се целува. Очарователен.

Взаимоотношенията и семейството са много важни за него. Овните, както знаете, са щедри и великодушни. Лоялни. Винаги трябва да имат “права”. Овенът е готов да спори с часове, защитавайки своята гледна точка.

Овенът е един от най-забележителните хора в света.

Телец (20 април – 20 май) – скитник.

Агресивни. Предпочитат дългосрочните взаимоотношения. Харесват конфликтите. Неподражаеми. Готови да се борят за техните желания.

От време на време могат да се ядосват, обичат вниманието. Изключително приятелски настроени са. Помагат на хората, ако е необходимо. Добри са в целувките.

Добра личност. Упорита. Грижовен мъж.

Телецът може да бъде егоистичен и ако нещо наистина иска, ще направи всичко, за да го получи. Той обича да спи и може да бъде мързелив. Не се шегувайте с тях.

Телците са най-атрактивните хора на земята!

Близнаци (21 май – 20 юни) – двойник.

Прекрасни са. Тяхната любов е особена. Добри слушатели. Близнаците са добри любовници, а не бойци, но са склонни да се променят.

Близнаците няма да позволят на никого да ги измами. Те обичат да казват на хората какво трябва да направят.

Много досадни. Лесно губят неща, разсеяни са. Близнаците могат да са саркастични, детински и понякога много любопитни. Надеждни са и винаги щастливи.

Много силни. Приказливи. Общителни. Умеят да прощават. Те обичат да съблазняват. Имат красива усмивка. Щедри са и завладяващи.

Рак (21 юни – 22 юли) – красота.

Те се целуват най-добре. Много привлекателни. Любовта към рака не може да се сравни с нищо.

Много романтични. Някои от най-грижливите хора, които някога сте срещали в живота си. Изключително творчески личности, повечето от тях са художници и леко луди, в най-добрия смисъл на думата.

Те са усъвършенствали секса и често го практикуват. Изключително объркани. Много весели и, като правило, са душата на компанията. Раците ще ви отведат в сърцето си, където ще останете завинаги.

Те правят любов с несравнима страст. Спонтанни са. Не са бойци, но могат да отвърнат, ако някой ги засегне. Хора, на които може да се разчита.

Лъв (23 юли – 22 август).

Добър говорител. Атрактивен и страстен. Обикновено е щастлив, но когато е недоволен, става жесток и инфантилен. Проблемът на лъва се превръща в проблем за всички.

Повечето от лъвовете са много предсказуеми и като правило монотонни. Лъвът знае как да се забавлява. Той управлява почти всичко. Отлично се целува. Общителен. Реалист. Вълнуващ. Атрактивен. Лоялен.

Той предпочита дългосрочни отношения. Приказлив. Трудно е да се намери, но когато го откриете – имате късмет.

Дева (23 август – 22 септември) – в очакване.

Доминират в отношенията. Някой ги обича точно сега. Винаги и във всичко се стремят да оставят последната дума за себе си.

Грижливи. Умни. Верни. Общителни. Непретенциозни. Леко са податливи на влияние. Те обичат да играят и да поемат рискове. Те вярват, че знаят всичко и, като правило, наистина са знаещи.

Уважават другите, но бързо ще изгубите уважението им, ако се провалите. Имайте предвид, че няма да можете да върнете уважението им. Те не прощават и никога не забравят.

Неподражаеми.

Везни (23 септември – 22 октомври) – наивност.

Те са учтиви с всеки, когото срещнат. Тяхната любов е уникална по рода си. Глупави, забавни и сладки.

Те имат свой уникален чар. Най-грижовните хора, които някога сте срещали! Въпреки това Везните не са хора, с които искате да комуникирате… въпросът е, че всичко може да завърши със сълзи.

Везните могат да причинят толкова хаос, колкото самите те могат да предотвратят. Верни приятели до края. Могат да таят обиди години наред.

Везни – тези, с които не трябва да разваляте взаимоотношенията си. Обикновено са фенове на екстремните спортове, справят се добре в спорта. Много творчески личности. Беззащитни романтици.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември) – влюбчив.

Много очарователен. Харесва да се шегува. Има много добро чувство за хумор. Ще опита всичко поне веднъж. Обича да поема рискове. Енергичен. Предсказуем.

Винаги получава това, което иска. Атрактивен. Предпочита дългосрочни отношения. Приказлив. Понякога стига до крайности. Обича аромата и чувството за пари, успява във всичко!

Много обича близките си. Работохолик. Той може да бъде добър приятел, но ако някой прояви неуважение – може да зачеркне приятелството си. Романтичен. Внимателен.

Стрелец (22 ноември до 21 декември) – неподреден.

Спонтанен. Много привлекателен. Оценява дългосрочните отношения. Умее да обича, но е сам през повечето време. Лесно губи търпение.

Не е толкова лесно да го измамите. Ако Стрелецът е в лошо настроение – по-добре е да се отдръпнете от него. Той лесно се обижда, помни завинаги.

Той обича дълбочината, но понякога не го показва, тъй като смята, че проявата на чувства са признак на слабост. Има много страхове, но не ги демонстрира. Много честен човек. Защитава близките си по всички възможни начини. Често може да бъде инфантилен. Много сладък. Доста романтичен.

Неговата любов е уникална. Глупавата, весела и сладка. Те имат свой уникален чар.

Стрелецът е един от най-грижовните хора, които някога сте срещали. Невероятни са в леглото!

Вижте още: Колко рискувате? Ето кои зодии са готови да стигнат до края и кои играят на сигурно

Козирог (22 декември до 19 януари) – страстен любовник.

Той обича ревностно. Любящ. Ревнив. Секси. Понякога неприятен и раздразнителен.

Може да е мързелив и да си позволи да се отпусне, но когато намери работата, която обича, той ще вложи най-доброто от себе си. Горд, разбиращ. Съблазнителен.

Предпочита дългосрочни отношения. Добър говорител. Винаги получава това, което иска. Готин.

Обича да побеждава другите зодиакални знаци в спорта, особено Близнаците. Обича да готви, но по-скоро би отишъл на обяд в добър ресторант. Много весел. Харесва да се шегува.

loading...