НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чесън, накиснат в червено вино, лекува повече от 100 заболявания!

Чесън, накиснат в червено вино, лекува повече от 100 заболявания!

0
Чесън, накиснат в червено вино, лекува повече от 100 заболявания! Разберете как точно!
Чесън, накиснат в червено вино, лекува повече от 100 заболявания! Разберете как точно!

Това растително лекарство съчетава в себе си полезните свойства на чесъна и на червеното вино, като получената смес може да попречи на много заболявания, да пречисти кръвта, да укрепи имунната система, да премахне лошия холестерол, да подобри сърдечно-съдовата система, да отстрани излишната сол от тялото, да увеличи издръжливостта, да даде енергия и да се бори с различните инфекции.

Чесън, лен и мед – тази комбинация убива всяка настинка! Но преди всичко това средство има силни свойства в борбата с различните видове рак.

Ето какво ви е необходимо:

12 скилидки чесън;

1/2 литър червено вино с добро качество.

Обелете чесъна и го смесете в стъклен буркан с половин литър вино. Препоръчваме ви да използвате чесъна, който бабите продават на пазара, а не огромното количество китайски чесън, продаван в супермаркетите. Китайският чесън съдържа по-голямо количество арсен и има по-ниски терапевтични свойства.

Вижте още: Проблемите с тези жлези водят до чупливи нокти!

В допълнение, можете да намалите чесъна наполовина, под тази форма ефектът на тинктурата ще бъде по-силен. Но така вкусът ѝ ще бъде доста специфичен.

Затворете буркана и го съхранявайте в продължение на две седмици на място, защитено от слънчева светлина. В същото време, го разклащайте 2-3 пъти на ден. Накрая, прецедете течността и я съхранявайте в непрозрачен съд. Този еликсир може да се прави поне два пъти годишно. В рамките на един месец пийте по 2-3 чаени лъжички на ден.

loading...