НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Декорация с клонки от градината! Умно и красиво!

Декорация с клонки от градината! Умно и красиво!

0
Декорация с клонки от градината! Умно и красиво!
Декорация с клонки от градината! Умно и красиво!

Тази идея с клонки е много проста и всеки може да се справи с нея. Не е нужно да харчите пари за материали, всичко, от което се нуждаете е под краката ви! Изделията от дървени клонки, направени от собствените ви ръце, ще бъдат прекрасен подарък за приятелите и семейството ви.

Той нарязал пръчките в градината и ги взел у дома. Защо Не питайте, а вижте...

Ръчно изработени изделия от клонки

Дървената декорация идеално се вписва във всеки интериор. Използвайте цялата си сила и вдъхновение, резултатът ще бъде невероятен! Вижте как да създадете уникален шедьовър!

Ще са ви необходими:

10-20 клонки с еднаква дебелина

Силиконов пистолет

Дълбока купа или поднос

Пинсети

Начин на приготвяне:

1) Съберете клонки на млади дървета, без листа. Иглолистните дървета не са подходящи. Използвайте лозарска ножица или брадвичка, за да ги направете с една и съща дължина, 10-15 сантиметра. Оставете ги да изсъхнат за няколко дни.

2) Изберете форма за бъдещия продукт. Подходящи са дълбоката купа, таблата, подноса, салатиерата. Поставете най-дебелите клонки на дъното. Постепенно добавяйте и останалите пръчки, за да избегнете прекалено големите празнини между тях. Поставете ги в произволен ред, не е нужно да ги кръстосвате.

3) Оформете дъното, като слагате от силикона върху всяка пръчка и я прикрепяте към следващата. Не докосвайте горещия силикон, това е опасно! “Конците”, които се образуват, могат лесно да бъдат премахнати с пинсети. Разстилайте клонките от средата към края. За твърда форма са достатъчни два слоя.

4) Извадете внимателно готовия продукт. Завъртете „купата” и леко почукайте по дъното. Насладете се на резултата! Оригиналната купа за плодове или декоративното пано са готови!

Вижте още няколко идеи, как успешно да използвате дървените клонки в декора.

От клонките е лесно да направите миниатюрни вази. Използвайте канапена връзка и естествени материали, за да ги усъвършенствате.

Оригиналните свещници отлично подчертават романтичната атмосфера.

Декоративните венци са красиви във всяко изпълнение. Тематични или новогодишни, те повдигат настроението за предстоящия празник.

Вижте още: Ето как старата маса може да изглежда като нова!

Новогодишна декорация от пръчки

В навечерието на Нова година, зарадвайте близките си с елха от клонки. Тя ще изглежда вълшебно във всеки апартамент!

Надяваме се, че статията ви е била полезна. Кажете на приятелите си за това, много от тях ще искат да направят есенни декорации от клонки със собствените си ръце.

loading...